Week-end la Cinema City

In sfarsit avem cinema, la DEVA

Daca actualul primar nu a fost in stare in 3 ani sa reconditioneze si sa refaca Cinema Flacara, acum poate sa se spele pe cap cu el. In curand o sa ajunga aceea cladire ca fosta Cantina sau Cinema Modern. RUSINE.

Weekendul trecut am fost la Cinema City si am vazut TREI FILME, toate 3D, burghejie.

Martianul, PAN si Everest au fost cele trei filme vizionate la Cinema City, doua m-au impresionat iar unul nu prea. Nu am sa povestesc filmele, dar am sa incerc sa fac cate un mic review.

Martianul – film SF

martianul

Distributia: Matt Damon a jucat magistral, iar monologul sau a fost GENIAL.

Actiunea: Daca incepe ca orice alt film despre planeta Marte, continua intr-o maniera noua si foarte buna.

Efectele 3D: Cireasa de pe tort, jos palaria. De cateva ori intreaga sala a tresarit.

pan

PAN – poveste pentru copii mari si mici

Nu are nicio treaba cu vechiul film sau cu cartea. Personajele sunt din PAN, dar toata actiunea nu atinge originalul decat intr-o proportie de maxim 5%.

Distributia: Hugh Jackman este personajul negativ, nu ii prea reuseste

Actiunea: Filmul este foarte alert, multa actiune. Odata depasit inceputul filmului actiunea este aproape non-stop.

Efectele 3D: Foarte multe scene au facut spectatori sa se ”fereasca” de obiectele ”iesite” din ecran. Una din ghiulele trase a starnit un WOWWW colectiv urmat de un raset prelungit.

everest

Everest – dupa fapte reale

Un fel de documentar cu actori, slab si …..doar slab.

Distributia: Multi actori cunoscuti, pacat, toti joaca in nota filmului. Sam Worthington, Josh Brolin, Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Keira Knightley.

Actiunea: Cucerirea Everestrului intr-o maniera total neprofesionista si nepregatita cu trebuie, de aici si esecul.

Efectele 3D: Putine, slabe si fara rost. Nu erau necesare, aproape au lipsit cu desavarsire. Dar pentru ca asa s-a filmat am avut nevoie de ochelari, desi, repet, acest film nu trebuia facut 3D.

Acestea fiind spuse, un weekend plin de filme, popcorn si KFC. :))) Fiind un mare ”devorator” de cinema in mod sigur am sa fac astfel de weekenduri foarte des.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107