Zilele municipiului Brad 2015

570 de ani de la prima atestare documentara

LA MULTI ANI BRAD, LA MULTI ANI BRADENI

Merita sa mergi la Brad in perioada Zilelor municipiului din mai mult motive.

In primul rand, in ultima perioada orasul arata cu adevarat european. O serie de investitii, unele terminate alte in curs de finalizare au schimbat in bine fata orasului. Motii sunt oameni harnici si gospodari, vesnic activi si foarte implicati in viata comunitatii lor.

Un alt motiv poate fi vizitarea Muzeului Aurului si de ce nu a Treptelor Romane-Drumul Aurului, obiectiv recent renovat de Primaria Brad. Aurul a fascinat omenirea inca de la inceputuri.

Astazi la ora 19 in Piata Aurului va avea loc un super Concert de muzica simfonica sustinut de NOVA MUSICA Cluj-Napoca care va fi condusa de maestrul Gheorghe Victor Dumanescu,, prim dirijor al Operei Nationale Romane Cluj-Napoca. Un astfel de spectacol nu trebuie ratat. Nu de alta dar de cand am fost la Opera Nights au inceput sa imi placa astfel de concerte.

Programul Zilelor municipiului Brad 2015 este urmatorul:

bradDin pacate trupa Compact nu poate ajunge din motive medicale, dar in locul acesteia PEPE va sustine un recital INCENDIAR.

bradzLe dorim insanatosire grabnica si ii asteptam cu alta ocazie.

Un lucru inedit e ‘‘Turul Ciclist-DRUMUL AURULUI” care a ajuns la editia a II-a, sambata de la ora 10. Doar sprijinind miscarea si sport in aer liber o sa avem un viitor frumos si sanatos pentru copiii nostri.

P.S. Eu ma duc la Brad si sa mananc pe saturate virsli aia lor smecheri si buni de li sa dus vestea in toata tara. Cumva cred ca o sa plec si cu cateva kilograme de virsli in plasa, sigur or sa vrea si niscaiva pretini. 😉 😉

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107