Ziua 3.Pro HD. AquaSara

PRO HD – Fabricat în Hunedoara

logo-uri pro hd fabricat in hunedoara
Sambata, 22 martie 2014, a treia zi de Pro HD – Fabricat in Hunedoara 

 
Deoarece urma sa ne despartim de invitatii nostri, in seara premergatoare vizitei la AquaSara, ne-am lungit mai mult la povesti,am cam intarziat, dar gazda noastra a fost foarte amabila si a inteles acest aspect. Inca odata scuzele noastre, speram sa nu se mai intample. 🙂
Si daca as vrea sa povestesc cu lux de amanunte, adevaratul laborator, din spatele apei minerale AquaSara, nu as reusit. Atatea procedee chimice de filtrare si verificare a apei nu mi-a fost dat sa vad si sa aud nici macar la ora de Chimie din liceu.
Toata fabrica este de o curatenie, asa cam ca la farmacie, totul e doar alb sau inox de la instalatii. In interior totul e supravegheat de un supercalculator, pe care toti cei implicati in imbutelierea apei AquaSara il pot accesa de acasa. Lucru mare zic eu.
 
Acum, din punctul meu de vedere, cel al unui bautor de apa minerala AquaSara, asta dupa vizita mea precedenta in acesta locatie, pot spune cu mana pe inima ca e foarte buna. Spun asta datorita faptului ca dupa ce am inceput sa consum apa minerala de la Boholt, aici se afla fabrica si izvoarele, nu am mai avut probleme cu hiperaciditatea. Apa contine o componenta bazica naturala care neutralizeaza excesul de acid gastric. Acest lucrul l-am observat deja dupa prima luna de utilizare a apei AquaSara, deci eu recomand consumarea celor doi litri de apa, recomandati de TV,  sa fie de la izvoarele Boholt.
Toate articolele mele despre acest eveniment le-am scris strict din punctul de vedere al unui cititor, cititor care ar fi bulversat de multitudinea de detalii tehnice, poate e bine poate nu, vedem invat si eu odata cu lumea. :))
Multumim si celor de la AquaSara pentru sustinerea si transparenta oferita.
Toate articolele se pot citi aici: Fabricat in Hunedoara

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, Replica Hunedoara.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107