Ziua Independenței 2

ziua independentei 2

Independence Day 2

Acțiunea are loc după 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite (personaj interpretat de Bill Pullman). Filmul se va axa pe o noua generație de eroi, dintre care se evidențiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Will Smith).

ziua independentei 2

Distributia: Din vechea gașca lipsește doar Will Smith.

Actiunea: O nouă invazie, de data aceasta pe o scara mult mai mare ca prima dată.

Efectele 3D: Extraordinare, se vede evoluția efectelor speciale, dacă la prima parte au fost bune pentru vremea aceea, acum sunt de prim rang.

Nu se ridică la nivelul primului, dar poate cred asta pentru că cel de acum 20 de ani este printre FILMELE MELE PREFERATE.

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107