10ani FB

S-a stricat lumea de cap. Toata lumea isi face FILM pe Facebook. Pentru Facebook e o aplicatie smechera care face un filmulet haios. Filmulet pe baza pozelor tare cu cele mai multe LIKE-uri si commenturi. Mie imi pare o foarte tare campanie de marketing. Dar pentru oricare dintre noi care am vrut vreodata sa vedem posturile si pozele unei anumite persoane, cred ca acest filmulet este mai mult decat inutil.

Da, accept faptul ca il faci sa-l postezi odata sau chiar mai mult, sa il downloadezi pentru a-l avea in calculator ca o amintire filmata la care nu ai muncit sau platit pe cineva sa ti-o faca.

Dar sa il faci sa sa il postezi la nesfarsit, cand stii ca foarte multi au facut un filmulet la fel, deci nu ai nici un merit asupra productiei lui, nu ai muncit nimic la el, doar ai dat niste click-uri, asta ma deranjeaza. Plus ca devine plictisitor.

Asta e doar parerea mea. Ce e prea mult strica, dar lumea face ce vrea, cand vrea si mai ales de cate ori vrea. 😉

https://youtube.googleapis.com/v/mMDk_JyayDw&source=uds

Astia nu au rezistenta breeee.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107