Biserica in curtea Scolii????

La sfarsitul anului trecut, patriarhul bisericii ortodoxe romane, Daniel, a trimis o scrisoare reprezentantilor autoritatilor locale pentru sprijin la construirea Catedralei Mantuirii Neamului.

Bineinteles, unele institutii, primarii, consilii locale si judetene, au sarit urgent cu banul si au cotizat. Deh, stim toti zicala, „faceti ce zice popa, nu ce face el”, si anul acesta fiind un an electoral cu doua chemari la vot, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale, cotizantii la B.O.R. s-au gandit sa se foloseasca de popi (preoti) pentru a avea succes.


 Nu de alta, dar cei care merg la biserica, marea majoritate, cam asculta de ce zice popa. Plus faptul ca se pare, nu stiu sigur, ca nu frecventez nici o biserica, cei care merg la biserica sunt oameni in varsta, pensionari.
 Pensionarii sunt cei care merg la vot si sunt o masa mare de manevra a preotului si a politicianului care a finantat biserica.

Ei, se pare ca au fost si primari care nu au pus botul la prosteala lui PADRE BANIel, si au refuzat sa cotizeze – acestia sunt primarii care au realizat ca sunt alesi pentru a conduce urbea, nu pentru a sustine biserica.

HUNEDOARA fiind un oras sarac, fara locuri de munca, fara perspective de viitor, oras in care una bucata deputat de Hunedoara se lauda ca va sprijini tineretul si copii, are nevoie de multe lucruri pentru TOTI cetatenii. De aici si dilema, cum sa finantezi constructia unei biserici in curtea scolii pe terenul de sport langa o gradinita cu program prelungit (acolo copilasii dorm la pranz)?

Imi aduc aminte ca pe acel teren de sport, acum multi ani, faceam antrenamente la clubul de handbal Siderurgica cu Dl. Balint. Copiii de acum sunt fie in fata calculatorului, fie in fata televizorului.

Stimati oameni politici, nu mai fiti speriati ca va pierdeti 50, 100 de voturi de la niste pensionari, incepeti sa investiti in adevaratele valori, copiii sint cei care vor ridica acest oras.

La cat de incet se misca administratia locala, multi din noi vom crapa si tot nu o sa vedem acest oras ajuns la gloria de odinioara.

Copiii sunt valorile unui popor adevarat.
 O sa ajunga popii sa isi puna TV-uri FullHD in loc de vitralii, cocalari ordinari.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107