Prioritati de Plagiator

    Am vazut astazi o stire care ma cam enervat.Nu ar trebui sa ma mai surprinda asta dar vad ca acest guvern de INCAPABILI tin sa ma contrazica zilnic.Cica pentru acest an au sa suplimenteze locurile in statiunile de tratament pentru PENSIONARI cu circa 10.000 pachet care ar urma sa coste circa 7milioane de euro.Prin asta isi arata ei prioritatile pe anul acest, an electoral evident.Stie toata lumea ca urmeaza alegerile europarlamentare, alegeri din care niste PRIETENASI, vor ajunge in parlamentul european unde vor freca ridichea pe bani europeni, inclusiv ai nostri.
    De ce sint importante locurile de acolo pentru ei? E, acolo trebuie trimisi niste oameni care sa ne reprezinte, dar si mai bine, cu aceste locuri caldute se vor infrupta cei din jurul politicienilor romani, cei care i-au sprijinit pentru una pentru alta. Acolo nu ii cauta nimeni de vreo specializare sau ceva.
Revin la pensionari recompensati cu aceste tratamente, ei sint votanti de baza ai USL, cei care sint prezenti in proportie de 100% la vot si cei care pentru o plasa cu diverse voteaza la comanda.Uni ma vor acuza ca ei, pensionari i-au aceste atentii tocmai pentru ca le lipsesc. Gresit, daca le-ar lipsit aceste mici atentii ar rezulta ca sunt saraci, de aici si DILEMA mea,saraci dar la tratament cu ce bani merg, in ideea ca te costa niste bani sa ajungi si acolo.Insa cred ca aceste bilete vor ajunge la fosti angajati ai ministerului de interne si ai ministerului apararii, adica aia care au tras mata de coada cel mai mult.
    De ce acest GUVERN de incompetenti ( multi anchetati, uni deja in parnaie,cu oameni care habar nu au ce cauta in functii, au murit recent doi oameni in accidentul aviatic datorita cretinilor incompetenti, au ramasi blocati in case mii de oameni ca nu au stiut gestiona probelmele iernii) nu investeste in TINERET,copi, elevi, tineri fara locuri de munca?
Copii si elevi in primul rand nu pot vota fiind minori, iar tinerii fara servici pleaca in tari straine sa isi faca un viitor si nu se mai uita in spate la o tara care ia PARASIT.
   Toamna trecuta niste parlamentari au incercat sa creasca valoarea ALOCATIEI pentru copii, le-au ras in nas acesti nemernici justificand ca nu sint bani,chiar ministareasa muncii dadea exemple de calcule ce efort bugetar ar fi sa mareasca si cu UN LEU , o alta panarama care nu are ce cauta in guvern.

https://youtube.googleapis.com/v/gGKQOh8alnw&source=uds

  Copiii sint Viitorul acestui popor, bunici trebui sa fie langa ei nu prin excursi la manastiri, sau mai mult sa isi puna bani la popi in poala.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107