Airsoft? De ce nu?

Adrenalină la maxim

”Airsoftul e un joc cu tentă militară, într-un cadru organizat, care simulează un conflict cu tentă reală. Armele de airsoft arată exact ca armele reale, numai că în loc de gloanțe, ele trag cu niște bile din plastic făcute special pentru așa ceva. Practic, dacă îți plac jocurile cu arme, poți crea cadrul unui astfel de joc și în realitate, fără să riști viața nimănui.”

airsoft6.ro

 

Paintball am jucat de nenumărate ori, din păcate Airsoft încă nu. Spun din păcate pentru că sunt pasionat de tras cu arma. Încă din copilărie bunicul de la Oltenia mă lua cu el la vânătoare. Fiind o zonă de câmpie bunicul vâna prepelițe sau fazani, poate uneori mai împușca câte un viezure venit la furat de porumb.

PAC- PAC, airsoftul copilăriei

Seara când veneam de la vânătoare, încărcat de adrenalină la maxim, împreună cu ceilalți copii de pe uliță, porneam un PAC-PAC de toată frumusețea.

PAC-PAC, așa îi spuneam noi la jocul de atunci, un fel de „airsoft wireless” ca să zic așa. Armele era tot felul de bețe cioplite sau vreun amărât de pistol de plastic de pa vremea aceea. Când vedeam vreun copil din echipa adversă strigam în gura mare: PAC-PAC, te-am văzut ești mort.

airsoft6.ro

Cam tot așa e și cu airsoftul, doar că acum acel PAC-PAC e mai sofisticat și e pentru oameni mari. Deși sincer, eu cred că acest joc ar putea fi practicat și de copii mai măricei, nu de alta dar ar avea un pic de alergat și astfel mai lasă gadgeturile din mână.

2 comentarii la „Airsoft? De ce nu?”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107