Alegeri anticipate

Da, VREM ALEGERI ANTICIPATE

Alegeri-anticipate

Singura solutie pentru Romania este un nou moment zero, un moment cum ar fi trebui sa fie alegeriile din 1990.

Dar, cu o conditie, ALEGERI ANTICIPATE GENERALE.

Mafia politica nu mai e doar in guvern sau parlament, mafia care distruge orasele si comunele romanesti este mafia din teritoriu.

Presedintii de consilii judetele, primarii din orasele si comunele tarii si-au format mici sau mari clanuri mafiote care subjuga tara. Ei s-au inconjurat de camarilor lor din teritoriu, s-au inconjurat de toate neamurile lor ”puturoase si jegoase”, ”incompetente si inutile”.

Ei sunt cei care distrut viitorul copiilor nostrii aici acasa, ca pana la Bucuresti de mananca sfiintii. Acum in 2015 un primar capabil si inconjurat de o echipa ”muncitoare” nu sta cu mana intinsa la mila guvernului. Primarul trebuie sa fie manager, trebuie sa fie un adevarat lider. Dar ei nu sunt decat niste ”sugative” niste ”lipitori” care risipesc banii publici, banii europeni nu pot fii furati.

Adevarat ciuma a tarii noastre in acest moment sunt cei din teritoriu, ei distrug tot ceea ce ating. Nu cred ca sunt 10% PRIMARI si PRESEDINTI de consilii judetene capabili si dedicati comunutatii din care fac parte.

Guvernul si Parlamentul au dus la cresterea puterii a acestor ”puroaie” pentru ca partidele au nevoie de ”caralii” in teritoriu care sa ”mulga” prostimea pentru a finanta partidele.

La ei pe ”mosie” acesti lideri locali se cred stapani peste tot. Si-au pus oameni in toate functiile cheie in asa fel incat sa poata conduce fara oprelisti.

VREM ALEGERI ANTICIPATE GENERALE, vrem oameni noi, vrem oameni neatinsi de cancerul politicianist.

Un comentariu la „Alegeri anticipate”

  1. Pingback: Ce vrea romanul?

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107