Cine e primarul PIEDONE?

piedone

Piedone mandatarul din ’89

Primarul Piedone a demisionat, dar sa vedem cine a fost acest personaj, personaj despre care nu vreau sa mai aud in veci.

Cristian Victor Piedone Popescu (n. 15 februarie 1963, București) este un politician român, membru al Partidului Conservator (PC), în prezent EXprimar al Sectorului 4 din București (în urma alegerilor locale din anul 2008).

Pe 3 noiembrie 2011 a anunțat în cadrul conferinței UNPR București că părăsește PC, iar pe 30 martie 2012 a anunțat că va candida pentru USL după câteva luni în care a stat la UNPR.

Revoluția l-a găsit pe Piedone șef de restaurant și de complex hotelier la mare. În 1990, s-a apucat de comerț în București, unde și-a deschis și Restaurantul Ciocârlia, pe cheiul Dâmboviței. În 1994, a intrat în PSD, pentru că tinerii PSD-iști își făceau mesele la el în restaurant. În 2000-2004, a fost consilier general și inspector la Primăria Sectorului 6.

Deci un mandatar, oportunist si pe deasupra ”traseit politic”. Se incadreaza perfect in sablonul politicianului de dupa ’89.

Se pare ca in Romania trebuie sa moara lumea pentru a ne scapa de astfel de specimene.

Ma si cum mergea el prin piete si facea controale la micii comercianti, se credea un fel de ”Pintea al mahalalelor” sau ”vacaler al dreptatii strambe”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107