Am fost jurat

Nu chiar Românii au talent, dar la fel de frumos

Sâmbăta trecută am făcut parte din juriul concursului de majorete de la Simeria ediția I, găzduit de Centrul Cultural şi de Creaţie Simeria.

A fost o experiență unică și sper că nu rămâne așa, m-am simțit minunat acolo, gazdele au fost foarte primitoare, iar organizarea, IMPECABILĂ.

În concurs s-au înscris 10 echipe, opt din Simeria, una din Deva şi alta din Blaj. În total, s-au prezentat în faţa juriului aproximativ 100 de copii. Cei din Deva și cei din Blaj au participat și la alte concursuri de acest fel, gazdele, cei din Simeria au luat parte la prima lor competiție și s-au descurcat mai mult decât bine.

Din totalul de 10 premii puse la bătaie de organizatori, gazdele au luat câștigat 6, printre care și premiul de popularitate.

sim1

Micile câștigătoare ale Premiului de Popularitate. Favoritele mele, nu mai spuneți la nimeni. 😉

Centrul Cultural şi de Creaţie Simeria, condus de managerul Anca Albu păstorește nu mai puțin de 200 de copii, iar ca planuri de viitor se dorește creșterea numărului acestora până la cifra de 400 de copii. O idee foarte bună, copiii trebuie să lase tabletele și telefoanele acasă și iasă din casă, să aibă o activitate recreeativă, într-un cadru organizat.

Marele premiu a fost câștigat de fetele de la * Gimn Star Blaj*, faptul că fac asta de mult s-a văzut și cu ochiul neprofesionistului(eu).

sim1

FELICITĂRI CÂȘTIGĂTOARELOR, FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR și nu în ultimul rând FELICITĂTI ORGANIZATORILOR.

P.S. Promit să răspund PREZENT cu fiecare ocazie, mi-a plăcut enorm rolul de jurat. Micuții mi-au transmis multe emoții.

2 comentarii la „Am fost jurat”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107