Arsenieee Boca la oferta

Biserica are concurenta

”Arseeenieee Boca la oferta”, cred ca asa ar striga *Celentano din Las Fierbinti* pe ulitele satului.

Am mai scris si cred ca am sa mai scriu despre ”viralul” Arsenie Boca. A ajuns bietul de el un megastar, nu cred ca este cuvant mai cautat pe Google in Romania.

Am vazut zilele trecute o mare minune. Arsenie Boca a ajuns in China. Pfuuii drace.

arse

Un site chinezesc are la vanzare diverse chestii cu Arsenie Boca, iar daca cumperi cantitati mari ai parte si de un discount pe masura. Revin la Celentano: ”Ba iejti prost?”

Auzi oferta:

”Ieftineala mare, icoana faimoasa a si mai faimosului crestin ortodox Arsenie Boca, din metal, argint sau plastic, dupa buzunar.” Livrare gratuita.

Cred ca Padre Baniel nu doarme noaptea de oftica, se oftica padre pe chinezi ca ii sufla banii din buzunarul lui ala haurit.

Cum adica Arsenie Boca made in China?? sau Bine, bine dar partea mea unde e? Astfel de intrebari cred ca il macina noaptea pe preasfintia sa Baniel de Romania.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107