Who the fuck it’s SKIN???

SKIN aka JIJI Beeecali de Hunedoara

Foarte multa lume m-a intrebat: ”Cine e ma SKIN, ala? Mergem cu copiii la stadion si ne da afara, cica acolo el e sef.”

SKIN ala e un neica nimeni. A fost smenarul care i-a facut de bani pe toti prostii din conducerea cluburilor de fotbal hunedorene. De la disparitia Corvinului si aparitia struto-camilelor fotbalistice incoace, cu exceptia perioadei Alina State pe toti i-a facut de bani. Cel putin asa declara cand il apuca excesele de grandomanie. Pentru ca Alina nu a pus botul la imbarligaciunile lui a fost vesnic fluierata de ”ultrasi”. Ultrasi :)))

Chiar el se lauda cu ”realizariile” lui de arme, realizariile unui mare ”corvininist”.

**Cand era Hada mergeam la el in birou si ii ziceam mai da ba un miliard pentru baieti, iar fraierul dadea ca era pocait d-al meu. Umblam cu miliardul in buzunar ca patronii.**

Dar sa vedem cine e ”SKINNY”.

A fost un fotbalist de exceptie, a fost campion la juniori la el in fata blocului. Daca Simona Halep ar fi fost fotbalista sigur batea mingea cu ea la perete.

La parada organizata in memoria lui Michael Klein a fost ala care a chemat suporterii la ora 3.30, desi Dominique i-a rugat sa vina la ora 4.

La aceeasi parada, gesticulind ca JiJi, ameninta ca ii trimite pe toti participanti acasa, daca vrea muschiul lui.  **Ce ma a venit asta aici sa ne conduca pe NOI?**

Dupa un meci acasa s-a dus el ca mare ”investitor” ce e, cu bani publici nici pe departe nu ai lui, s-a dus la brancardieri si a scos un team de ”meleoane” si le-a dat cate 50 de lei la baieti, sa aibe si ei de o bere. Asa legal, de la nasu Jiji-skinny fara numar manca-t-as.

skin

Acum sa aruncam o privire in urma, la inceputurile lui de ”mare corvinist”.

Bighidiu fiind, intr-un oras mic ca Hunedoara, voind sa se afirme la ”bajetii” din fata blocului. Inaintea meciurilor din deplasare venea cu mucii in gura si cu lacrimi in ochi sa se roage de adevaratii suporteri(Tibi, Marcel, Chinezu, Chiuia si multi altii) din aceea vreme, sa il ia cu ei la meci.

Dumnezeul sa-l ierte pe Nea Martin.

De cele mai multe ori Nea Martin nu vroiam sa il lase sa urce in autobuz, dar se ruga de unul si de altul, mai mai ca ti se rupa inima, ce mare speranta a fenomenului ultras urma sa lasi  acasa.

Tin minte ca din vina lui si a unuia zis ”crocodile” am stat in tribuna la F.C. Bihor pe niste fiare ruginite agatati ca ciorile. Era omul foarte recalcitrant si se dadea cu curul de pamant vrand sa sfasie din jandarmi. Jandarmi cu care e acum prieten la catarama, altfel nu vad cum naiba dupa petardele si fumigenele de le meciul cu Poli Timisoara nu a fost aplicata nicio sanctiune.

Daca stai si il asculti mai ca iti vine sa crezi ca a impartit vestiarul cu Gabor, Klein, Andone, Rednic sau Lucescu. Iar cand e vorba de bani 100% bagi mana in foc ca stai la povesti cu Tiriac sau Donald Trump.

Niste versuri mult iubite de el, adaptate un pic de mine: ”Skinny, skynni lasa-ne, lasa-ne”

2 comentarii la „Who the fuck it’s SKIN???”

  1. Bobora şi Bârgâu VA MULTUMESC ca aratati mizeria celor care fac parte din aparatul primarului. Sper sa ii lege DNA-ul sau Curtea de Conturi pe toti 😉

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107