Ai Audi A8 dar bagi motorina de 15lei

Prostul care nu-i fudul, cred ca nu e prost destul

Un exercitiu de imaginatie ma face sa inlocuiesc cuvantul ”fudul” cu ”roman”. Nu cred ca gresesc foarte mult. In foarte multe cazuri, in ultima vreme, asta mi s-a confirmat din cele vazute zi de zi.

Exemplul numarul 1

Duminica, zi frumoasa de vara, lumea libera, m-am dus sa alimentez la benzinarie. Lunea aveam un drum lung de facut si eu asa fac, alimentez cu o zi inainte.

Trag la pompa, ma dau jos si la pompa de langa mine trage un Audi A8 de imi curgea din gura, o minunatie. Fac plinul, pentru ca in weekend e mai ”lesna” un pic combustibilul, nu de alta dar a avut grija MONTA sa avem aproape cel mai scump combustibil din Europa.

a81

In drum catre casa, imi arunc iar privirea pe Audi si pot sa zic ca am ramas cu gura cascata, soferul masinii alimentase de 15lei. WTFFFF.

Nu cred ca o fi fost vreun A8 din 2015, dar macar 2010 tot era, adica de ala de vreo cateva zeci de mii de euroi. Ba esti prost, de 15 lei motorina?

Dar pentru ca romanul trebuie sa isi impresioneze vecinul si sa ii arate cine e al mai smecher de pe scara isi cumpara masina pe care nu si-o permite. Chiar daca baga motorina din an in Paste si o spala la bidon ca taximetristii.

Exemplul numarul 2

Astazi am fost la aeroportul Timisoara cu o foarte buna prietena. Nu stiu cati stiu, dar inainte de a intra in parcarea aeroportului, soseaua este o lunga linie dreapta.

Acolo o intreaga expozitie de masini ”bengoase”, vreo 3 BMW, niste mertane, chiar si niste Audi, toate de alea scumpe, plus cateva mai ieftinute. Initial am crezut ca e plina parcarea si nu au loc. NICI POMENEALA.

Au parcat acolo, pe camp in praf la marginea soselei, pentru a nu plati parcarea. Dupa aterizarea unor avioane, calatorii care trebuiau sa se intalneasca ”cu cei dragi”, trageau de bagaje catre iesire, vai de ei, rupti de pe drum, hamaleau la ele bagaje doar pentru ca cei care ii asteptau faceau economie de 5 lei. Neamurile aveam masini de mii de euro dar nu aveau 5 lei pentru parcare. NO COMMENT, extrem de jenant.

”Romanul care nu-i fudul, parca nu-i romana destul” – merge si asa. :)))

2 comentarii la „Ai Audi A8 dar bagi motorina de 15lei”

  1. Ai dat-o bine rau cu articolul asta. Am exemplul chiar in fata ochilor, doua persoane din blocul meu au datorii la intretinere de aproape 10k de lei dar abia ce si-au importat doua A6 de mai mare frumusetea. Ok, ne luam masini scumpe, dar parca mai intai iti vine sa-ti rezolvi problemele care primeaza.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107