BlackFriday -a innebunit online-ul

Toata lumea cea buna, adica aia de mai au inca 2,3 lei economisiti, pusi la ciorap, sta cu ochii pe net. STAU necajiti si rupti de somn sa vada ce si cum mai lasa de la ei Stapanirea(Emag, ei sunt vedeta) restul mai slabut.


Toti blogarii dau link-uri peste link-uri poate poate fac si ei de-o maslina din profitshare. Drept e ca unii chiar fac bani frumosi, dar sa te lauzi ca ai primit catalogul de reduceri si tu dai share de la altii mie mi se pare chiar de cacat.

Foame mare moncher, cum ar zice Baniel, ceva frumos sa placa la bobor. Cum plm ca din 5 postari pe timelineul Facebook, 7 sa fie despre BlackFriday?
Parca maine ar fi alegeri si toti dau recomandari „dute bre la vot” .Daca stau sa ma gandesc adevaratul ‘BlackFriday’ e saptamana viitoare. Am vazut si eu asa zisul catalog, produsele care sunt chiar la oferta, pot sa jur ca sunt 5 produse din fiecare, iar restul sunt umflate ieri sa le ieftineasca AZI. Daca si TeoTrandafir, marea om de televiziune, o dat catalogul de la Emag, bag sula si ma pis in APA. :))

Maine dimi, cand fac ochi, scriu asta la 2.27am, intru si eu pe Emag si caut un televizor la fiu-mio, altceva nu imi trebe. Sa treaca odata ca m-au disperat cu banerul lor negru de mormantare.
Parca a murit careva si ei dau de pomana, mizerabila prezentare, parerea mea. 😉

8 comentarii la „BlackFriday -a innebunit online-ul”

  1. vezi sa nu-ti iei teapa mare cu televizoarele :)) oricum au cele mai umflate preturi si cele mai ieftine produse sunt de obicei si cele mai proaste. Abia gasesti cate un produs care sa-si merite banii si e stoc epuizat in secunda doi (pentru ca au avut doar 1, maxim 5 produse pe stoc).. Startul oricum l-au mancat de anul trecut… anul asta au dat-o cu o saptamana in urma si altii deja erau disperati cu black friday-u de joia trecuta.. magari 😀

  2. Cu 2 – 2 lei economisiti, sa stai cu ochii pe net dupa oferta e chiar cretin. Anu trecut eram in somaj, asa ca nu am avut nici o dorinta de a cheltui bani.

    S-a ales Black Friday acum in 21 pentru ca, conform declaratiilor reprezentatilor unor magazine ar dori sa poata furniza toate produsele comandate in timp util. Daca era evenimentul in 28, se prindea wee-endul si ziua de 1 Decembrie, adica intarzieri in livrare. Personal cred ca nu au avut nevoie de concurenta marilor vanzatori online: amazon, ebay si altii.

    Baneru ca baneru, dar pisica de la emag mi se pare amuzanta:

    Si iepurele de la pcgarage. Partea proasta e ca se cam blocau paginile cand voiai sa vezi ceva. Poate unii isi facusera plan, dar cred ca erau si multi gura casca. Sa urmarim olx-ul sa vedem cate produse noi vor fi la vanzare.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107