Piesa de sambata, Bendeac Hit

Nu imi place Bendeac, pentru ca nu imi place genul de show care il face. Decat astfel de ”pamflete”, asta zice el ca e, prefer oricand un documentar pe History sau NatGeo.

Este un lache flausat, care injura, se schelambaie si mai stiu eu ce alte bufoneri de cacao face. Probabil se vrea Pamfletarul pamfletarilor, pffff ma apuca rasul, e patetic baiatul asta.

Ca el e plin in televiziuni, dar el a fost baiat destept si a inteles ca pe online ai mai mult succes si dupa ce aduni niste cretini care te urmaresc, altfel negociezi cu televiziunile o emisiune pe TV.

Desi PrimaTv nu mi se pare o mare televiziune, ea a trait ani la randul din audientele Cronici Carcotasilor, acum o face de pe urma baietilor de la Cluj. Asta e fiecare cu standardele sale.

Totusi ii atribui ”piesa de sambata” lui Bendeac, pentru ca ia in deradere alti pacalici ca el, la fel de ridicoli.

P.S.Daca credeti ca mai gasiti ceva de BlackFriday, puteti incerca, eu unul sunt foarte dezamagit.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107