Borduriada 2016

2000 locuri de munca

Cu o bordură toți primarii sunt datori

În data de 5 iunie au loc alegeri locale, cetățenii aleg primarul și consilierii locali. Pentru că unii primari nu sunt în stare să muncească în folosul comunității 4 ani, în ultimul an de mandat încearcă să îngrașe porcul și îi apucă hărnicia.

Cum ar merge treaba dacă am avea alegeri anual?

cana7

CUM?

Au spart toate orașele/comunele/satele și deschid șantiere peste tot, să vadă locuitorii ce harnici sunt ei, doar doar or mai prosti lumea încă 4 ani. Din păcate TOATE aceste lucrări nu doar că sunt prost făcute (se asfaltează pe ploaie, se pun borduri de proastă calitate) sunt și foarte scumpe.

DE CE SCUMPE?

Pentru a arăta cât de harnici sunt ei, încheie contracte cu mai multe firme pentru a putea lucra pe mai multe fronturi și cu mai mulți muncitori, contractele sunt mai scumpe fiind individuale, dacă erau „la en-gros”, dacă pot să spun așa, ar fi fost mult mai ieftine.

Săptămâna trecută am fost la Timișoara, iar luni și marți am fost la Arad, la diferite evenimente de promovare. Deh, la Hunedoara nu promovează NIMENI, NIMIC, niște incompetenți care înțeleg prin promovare, MANELE și MICI, parangheli de prost gust.

Revenind la „plimbările mele”, fie că am mers spre Timișoara, fie că am mers spre Arad, toate, dar absolut toate localitățile prin care am trecut erau „sub asediu”. Asediul buldozerelor și al prafului rămas în urma lor.

La Hunedoara, la fel

HUNEDOARA nu se lasă mai prejos, se fac parcări, se repară străzi (chiar și străzi care nu au nevoie de reparații), se fac parcuri pentru copii, etc.

Oare de ce au demolat parcuri bune?

Mai bine făceau altele în locuri unde nu au fost vreodată. Chiar au ras zona verde din aceste parcuri pentru a o înlocui cu un căcat de cauciuc, chipurile să nu se julească copiii. Lasă frate să se julească, să se lovească un pic, să dea cu capul să facă un cucui și să meargă la părinți să pupe „buba”. Dar e mult mai ușor să te ascunzi după copii, părinți devin mai deschiși și mai ușor de prostit.

cana6 cana5 cana4 cana3 cana1

Iar pentru că Hunedoara e mai cum moț, moț de ală în care calci în parc și nu ești fericit, se asfaltează TREI străzi care duc la „niște domni”. Unul e domn, alta GOD(Domnul). UNA care duce la depozitul unui consilier local și DOUĂ care duc, culmea, către afacerile care „nu sunt” ale deputatului de Hunedoara. După priorități, chiar dacă sunt zeci de străzi care nu au văzut asfalt decât în vederile neamurilor aflate în orașe respectabile, Hunedoara e așa, cum să zic, o comună mai mare.

CIREAȘA DE PE TORT

Primarul în funcție a găsit o metodă foarte faină de a „nu își face campanie” pe banii lui, ci pe banii proștilor care plătesc taxe și impozite. A imprimat mii de fițuici cu realizările fostului primar, a făcut bannere de mii de metri pătrați cu aceleași realizări, toate acestea „le vinde” credulilor ca fiind ale lui. PLUS un extra-mega-super bonus, un camion de căni. Da tată, căni de băut ceai că tot s-a lăsat frigul și vara pare departe, de alea model Traian Băsescu la Hunedoara. Dacă era inspirat, băga și un plic de mușețel în ele pentru gargară, oricum lumea nu mai pune botul la această manipulare ieftină.

De vizionat până la capăt, are doar un minut și jumătate. Alte vremuri frățicule, acum cana e la putere, la HUNEDOARA, tot partid istoric și la noi. 😉

2 comentarii la „Borduriada 2016”

  1. Sa speram ca lumea nu mai pune botu`. Eu lucrez pe taxi si din pacate mi se pare ca lumea a cam pus botu :(.

    1. Fiind tot timpul in contact cu hunedorenii le puteti deschide ochii. Daca nu pentru ei, macar pentru copiii lor, trebuie sa iasa la vot si sa indeparteze acest incapabil.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107