Cand ai prea multi bani o iei RAZNA, rau tare

 Cica, al doilea miliardar al lumii propune săptămâna de lucru de trei zile.
”Carlos Slim Helu, magnatul mexican din industria de telecomunicații situat pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din lume, propune ca angajații să muncească doar trei zile pe săptămână și să aibă astfel patru zile libere.

Acesta a declarat în cadrul unei conferințe că în loc să se pensioneze la 50-60 de ani, angajații ar trebui să lucreze până în jurul vârstei de 70-75 de ani, poate chiar și 11 ore pe zi, dar numai trei zile.”

Pai ba Nebunule care esti, sa vorbesc si eu a la Mazare, la 75 de ani de abia te poti besii singur si tu vrei sa se munceasca 11ore pe zi, fie si numai 3 zile.
 Adevarul e ca de la atatia bani INNEBUNESTI. Ori te dilesti de tot cu atatia bani si aberezi ori tocmai faptul ca ai multi bani te face sa crezi ca poti sa spui ce vrei, ca deh, sunt destui nebuni sa te venereze si sa te pupe in cur.

Cea ce nu spune nebunul e ca la el in companie se munceste total diferit.
‘ Compania magnatului, Telmex, a instituit un sistem care să-i permită angajatului să se pensioneze înainte de 50 de ani și care să-i permite să lucreze pe un salariu la fel de mare ca cel de dinainte, însă numai patru zile pe săptămână.’

Pai si atunci cum vine???? Noi sa muncim pana la 75 de ani iar ei sub 50???
Cum spuneam  BANI TE TAMPESC.
O dovada pur romaneasca la faptul ca atunci cand ai bani multi o iei razna e dovedita zilnic la TV, prin tot felul de beizadele ai unora cu bani, fac pe nebuni si li se rupe de lege si organele statului.

E totusi de apreciat omul, a ridicat un adevarat imperiu telecom, dar de acolo de sus LUMEA se vede ALTFEL, numazic.

Uite de aia nu jos eu la LOTO 6/49, mai ales cand sunt niste miliarde REPORT, mie frica sa nu innebunesc, DE TOT. :)))))))))))))

2 comentarii la „Cand ai prea multi bani o iei RAZNA, rau tare”

  1. Eu nu vad nimic eronat. Prea mult muncim, mai ales in Romania. De multe ori si prea degeaba.

  2. Ai dreptate, la privat se munceste, dar la stat e jale. Plus ca noi nu apucam pensia la 65, darminte la 75 si sa mai si muncim 11ore pe zi. Poate in Germania sau Elvetia s-o putea 🙂

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107