Vara ploioasa, ce facem in casa?

Vara asta a fost cea mai frumoasa Toamna. 🙁
Din pacate in ultimile 4luni, soarele a fost ”rara avis” daca pot sa spun asa. O zi a fost soare, 3 zile a fost noros si a plouat, plus faptul ca noaptea a fost chiar frig.
Pentru ca in Hunedoara nu ai ce face, nu cinema, nu mall, NU de toate, ajungi sa iti petreci timpul liber mai mult in casa in fata TV-ului.
E, poti sa iesi la terasa cu prietenii, dar te mananca goangele, astea tot din cauza ploii s-au inmultit.
Revenind la statul in casa si privitul la TV, eu unul innebunesc cand vad ca sunt promovate tot felul de rapandule, tigani si alte nonvalori, de catre d-alde Marmaruta, Gherle si Cacatos.

Atunci prefer sa ma uit la un documentar bun, fie pe History TV, fie pe National Geographic.
Aceste doua canale TV sunt preferatele mele, sigur poate sunt si altele mai bune ca ele, dar eu unul astea le urmaresc. Ne fiind un fan al documentarelor cu animale, plante sau orice altceva de genul, urmaresc in special serialele History TV.
Pawn Star, un serial fain despre o casa de amanet condusa de Familia Harrison.
Mountain Men, urmareste viata grea si dura a muntenilor, oameni care au preferat mijlocul naturii in detrimentul agitatiei marilor orase.
Rick’s Restoration, Rick Dale detine un atelier in care el cu oamenii lui readuc stralucire obiectelor vechi.
Count’s Kustoms e cel mai smecher serial, restaureaza astia masinile de epoca si nu numai, de iti curg ochii in gura. :)))))))))))))

Emisiunile care le urmaresc pe National Geographic sunt:
Apocalipsa: Esti gata?, niste americani, asa cam dusi cu capul, se pregatesc pentru venirea Sfarsitului Lumii, fiecare cu sfarsitul care si-l imagineaza.
Supravietuitori in Alaska este celalalt show care il vizionez cu mare interes. Niste temerari au de indeplinit unele sarcini in inghetata Alaska. 

 :))))))))))))
Desi eu sunt mare fan al verii, uneori ma bucur ca ploaia ma baga in casa si urmaresc un documentar captivant la TV. 
De urmarit si in bucatarie, ea face restul 😉 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107