Cinema City: Allegiant

The Divergent Series: Allegiant

Ieri 10.03.2016 la Cinema City Deva a rulat de la ora 21.30 Avanpremiera părţii a trei din seria Divergent. Filmul are premiera mondială astăzi.

Allegiant

Pentru că la Hollywood este deja o modă ca partea a treia a trilogiilor sa fie fragmentată în două, acest 3.1 din seria Divergent este foarte bine închegat şi se poate urmări chiar dacă nu ai văzut primele două părţi. De preferat să le vezi înainte.

Distributia: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts. Jeff Daniels

Actiunea: Aventura persoanjelor principale, Tris şi Four continuă în afara zidurilor oraşului Chicago. Acolo descopera o lume nouă pentru ei, total diferită de tot ceea ce ştiau.

Efectele 3D: Nu sunt, dar cred ca erau indicate, sunt multe peisaje cu ”lumea de peste zid” care sunt fain tare realizate.

P.S. Sala a fost plină la avanpremieră, se anunţă încă un week-end incendiar la Cinema City Deva.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107