Cinema City – Goosebumps

goosebumps-logo.jpegGoosebumps: Îţi facem părul măciucă

Un nou film la CinemaCity. Dupa pierderea de vreme de la Spectre si Jocurile Foamei chiar vroiam sa vad un film BUN. Pentru asta am ales sa vizionez o comedie. Desi chiar si comediile pot fi slabe, asta chiar a fost reusita.

Distributia: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush

Actiunea: Pare la inceput un film cu liceeni pusi pe sotii, dar dupa putin timp filmul devine un film de comedie/actiune care te tine in priza.

Efectele 3D: Da, efectele isi merita toti banii si au fost foarte inspirati ca l-au facut asa. Nu putine au fost momentele cand ceva ”a sarit din ecran” spre deliciul salii pline de la CinemaCity.

P.S. Din pacate langa noi a stat o ”turma” de vite care tot filmul au stat pe FaceBook la chatuit cu alte vite si cu notificarile ”on”. Hahaiua si se halizeau la ce aveau pe ecranele telefonului, prea putin au privit ecranul. Probabil dadusera ”check-in” si acum se laudau la ”saracii” de acasa ce mari smecheri erau ei la MALL.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107