BCR Asigurari

bcr

ADIO si NU AM CUVINTE

Nu am cuvinte de bine, DOAR DE OCARA.

M-am hotarat in urma cu doua luni sa imi mut pensia privata si asigurarea de studii a copilului la o alta firma de asigurari.

Pentru ca e mai avantajoasa noua firma am hotarat sa imi rascumpar vechile polite la BCR Asigurari si sa imi fac altele noi.

Cu pensia toate au fost bune si frumoase, in doua saptamani am primit banii inapoi, dar cu polita copilului sunt inca in pliNa distratie, asta dupa doua luni.

Pentru ca a fost a copilului, desi eu am facut tot, BCR Asigurari a spus ca imi inapoiaza doar jumatate din bani, iar cealalta jumatate o da sotiei. Nicio problema zis, vise tata, nici in zi de azi nu am primit jumatatea sotie pentru ca un agent mi-a completat gresit contul bancar al sotiei. In loc sa vireze banii in contul de salar al sotiei, banii au ajuns in contul firmei la care lucreaza ea.

Pe extrasul de cont apareau doua conturi, unul din care vin banii de salar(contul firmei la care lucreaza sotia) iar celalalt cont e cont ei de salar, cont in care ar fi trebui sa intre banii.

Si uite asa banii au ajuns in alta parte nu la noi. Pentru ca firma sotiei nu respecta legea si nu a trimis banii inapoi (esti obligat daca primesti bani care nu ti se cuvin in termen de trei zile sa ii virezi de unde au venit) si pentru ca BCR Asigurari nu verifica unde depun banii (puteam sa le dau un cont de organizatie terorista) desi au fost foarte specifici, cerandu-mi un cont al sotie, dupa doua luni sunt inca pasat intre cele doua firme.

Dupa parerea mea BCR Asigurari ar fi trebuit sa imi vireze banii mei si apoi sa isi recupereze banii din contul gresit. Dar pentru ca sunt o firma de rahat nu ii intereseaza.

Pentru ce imi cere cont al sotiei, daca oricum nu verifica unde ii depun? Puteam sa le dau la fel de bine un alt cont bancar de al meu si gata. Dar daca eram divortat si sotia isi cerea jumatatea? Era un pic penal, nu?

Sper ca dupa telefonul meu de ieri, nu le mai trebuie porc de craciun, sa imi rezolve problema cat mai curand.

Sa le fie rusine si sa faca bine sa isi faca treaba, nu de alta dar pe piata asigurarilor e o mare batalie si astfel de lucruri ”pozitive” nu ii prea ajuta.

Nu mai calc in vreun sediu BCR Asigurari sau chiar BCR nici sa intreb cat e ceasul, la cat am umblat eu in aceste doua luni dupa banii MEI.

4 comentarii la „BCR Asigurari”

  1. bancile inca in romania sunt la fel de primitive ca si clientii acestora care luau credit cu buletinul. cine se aseamana se aduna. desigur, exceptand faptul ca tu faci parte din „partea” romanilor interesati de o asigurare de studii a copilului. pentru majoritatea romanilor, am vazut azi vara un sondaj, pierderea locului de munca e sinonima cu o criza financiara si psihologica, pentru ca romanii nu isi permit sa traiasca 1-2 ani doar din economii. defapt care economii? iar pentru studii nu stiu cati romani se gandesc…

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107