Ciorile Hunedoarei

Cioara de Hunedoara

ciori

Cioară specie de păsări care fac parte din genul „Corvus”, familia „Corvidae” asa zice Wikipedia.

Deci am lamurit, ce atatea povesti cu corbul care a furat inelul. Corb/cioara – Corvus/Corvidae/Corvin.

Lasand istoria acolo unde ii e locul, ma intorc catre zile noastre si spun cu tarie ”Hunedoara este sub asediu ciorilor”. Fara discutii proasta gestionare a gunoaielor si necontrolarea inmultirii ciorilor au dus Hunedoara in situatia de acum.

Groapa de gunoi a Hunedoarei a fost inchisa iar ciorile au migrat catre oras in cautarea hranei. Indiferenta fata de acest fenomen si lipsa unui primar cu ”coaie” au facut ca orice plimbare la ceas de seara prin oras sa fie o adevarata AVENTURA. Faci pariu cu prietenii la plecarea de acasa, care dintre voi o sa fie CACAT DE CIOARA.

De multe ori sunt mai multi ”pierzatori”, ciorile ”norocind” pe mai mult de unu. Si dai tata si fugi la loto. La romani tot ce tine de noroc trebuie trecut si prin cacat, parca de cacat ai nevoie nu de faptul ca trebuie sa si cumperi un bilet le loto.

Revenind la ciorile noastre, :))) ce fain suna. La cat de multa lume e CACATA DE CIORI, toti castigatori la loto si la orice joc de noroc din lume trebuie sa fie musai din Hunedoara.

A depus cineva o sesizare la primarie si cerea omul o solutie, o luare de pozitie pentru a se rezolva aceasta problema DE TOT CACATUL. Primaria(incompetentii de acolo) a raspuns ca nu ii lasa legea sa taie copacii in care se afla cuiburile.

”Pai bine bine inutililor, a zis cineva ceva de taiat copaci, oricum vi se rupe ca toaletati copacii in asa fel incat sa se usuce singuri, omul a cerut REZOLVAREA PROBLEMEI.”

Pe bulevardele Dacia si Corvin, ciorile stau in marea lor majoritate pe acoperisurile blocurilor, ma mir ca nu ati spus ”ne pare rau, dar daca vreti sa scapa de ciori trebuie sa demolam blocurile”. Incapabililor.

Primarului Harion ii trebuie PIETONALA de zeci de miliarde dar in 4 ani de mandat nu a fost in stare sa rezolve niste simple probleme, probleme necesare intr-un oras modern. Problema maidanezilor, problema curateniei si problema ciorilor, ce pretentii sa mai avem de la acest incompetent, auzi la el, 2000 de locuri de munca, rahat de cioara in ochii hunedorenilor.

Lasa ca ne promite azi maine iar verzi si uscate, mai ales uscate ca tot ii place sa taie copaci si sa puna betoane.

4 comentarii la „Ciorile Hunedoarei”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107