Concurs de majorete

Baftă maximă copii

Mă bucur cu toată ființa mea când văd astfel de concursuri și activități cu și pentru copii. Prea mult timp stau în casă în fața calculatoarelor, tabletelor și televizoarelor.

concurs

Centrul Cultural și de Creație al orașului Simeria împreună cu Direcția județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara organizează *Concurs de Majorete 2016* – prima ediție.

Am fost ales să fac parte din juriul, eu voi fi omul numărul 5, numărul meu preferat. Din juriu mai fac parte, un profesor de sport, o profesoara de aerobic, un președinte de club sportiv și un reprezentant al direcției județene de sport.

Până acum și-au anunțat prezenta: o echipă de la Colegiul Național Cetate Deva, o echipă de la Clubul Sportiv Gimn Star Blaj și 8 echipe de la Clubul Smart din cadrul Centrului Cultural și de Creație Simeria.

Când am să am și alte informații am să revin cu update. Baftă maximă tuturor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107