Cu un Arion toti erau datori?

Asociatia de dezvoltare D.A.O. Hunedoara

Bla bla bla-ul DAO: *Asociatia are drept scop sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati care sa contribuie la dezvoltarea zonei judetului Hunedoara in ceea ce priveste dezvoltarea turismului, protectia mediului, dezvoltarea culturii, implementare proiecte educationale, desfasurarea de activitati politice, dezvoltare economica, dezvoltare locala si regionala, activitati de asistenta sociala, activitati de voluntariat.*

Doar mocanita, castelul si clubul de fotbal erau subiectele sensibile pe care le atacau. Doua din ele au ajuns ”pe mana lor”. Fain in societatea civila, nu?

Cei mai activi(vocali) membri:

Bogdan Leucuta, se recomanda Bogdan Leu, poate poate il asociaza cineva cu familia Leu (Mihai Leu – campion box, raliu). Actualmente se lauda ca e purtator de cuvant la ApaProd, desi pe acest post apare altcineva.

Cum un tip care a fost ”vizitator la nervosi” si mai mereu pe pastile poate ajunge purtator de cuvant la ApaProd?

Alin Barna, a muncit de toate, foarte bine, activ mai mult in peluza F.C.Hunedoara. Cand F.C.Hunedoara era pastorit de Alina State o injura pe banii ei ca nu are rezultate,desi echipa a fost mai mereu pe locul 1 sau 2, acum e presedinte la FCHD, pe banii hunedorenilor si nu mai e suparat ca echipa nu are rezultate. Din pacate asocierea lui cu un personaj dubios, tot sef la FCHD acum, il face sa isi piarda din pasiunea pe care o avea in trecut.

Pasiunea e suficienta pentru a manageria in club de fotbal sau trebuie sa mai dai si cu piciorul in minge?

Dan Bera, fost farmacist, actualmente administrator al Castelului Corvinilor. Dintre cei trei el e cel mai implicat la actualul loc de munca. Desi cresterea numarului vizitatorilor nu i se datoreaza lui, TOT TIMPUL, cand am trecut pe la castel era in salopeta si cizme de guma si coordona treburile acolo. Nu e treaba administratorului sa faca asta, dar doar asa poti afla problemele cu care te confrunti. Bravo lui.

De unde intrebarea: *Cu un Arion toti erau datori?*

Alin Barna si Dan Bera sunt subalternii lui V.Arion, iar Bogdan Leucuta se afla sub umbrela lui V.Arion. Unii zic ca e coincidenta de nume, altii zic ca sunt ceva neamuri, chiar nu conteaza, doar ca ambii sunt PENELISTI abonati la banul public. Fapt ce le permite sa aiba in subordine pe cei care pot ”da din gura” si pot deranja.

Dupa angajarea celor trei la STAT, mucles, liniste la ONG – D.A.O. Toate bune si frumoase in Hunedoara. Cum ar fi sa critice mana care ii hraneste?

2 comentarii la „Cu un Arion toti erau datori?”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107