Duminicala românească: Pizdificarea bărbatului

Peste tot doar maimuțe

Aseară nu am ieșit în oraș, am fost la clacă la țară, am săpat. Nu mult, dar pentru unul care nu a mai făcut asta de câțiva ani buni a fost prea mult. Tot m-am rupt.

Pentru că am stat cuminte acasă, am stat în fața televizorului și am privit „Românii au talent”. Tristuț un pic, parcă show-ul nu mai e așa atrăgător ca anul trecut, dar in fine, nu am găsit altceva mai bun.

pizdificare

De ce am adus vorba de „Românii au talent”?

La un moment dat Florin Călinescu îl întreabă pe Andi Moisescu la ce frizerie se tunde, iar ăsta foarte bățos „la salon Florine, nu la frizerie”.

Bă ne-am dat dracu, metro masculii merg la salon pentru o freză, chiar dacă plătesc 10lei, ei merg la salon că e cool. Nu știe pulimea cât ai plătit, doar ei se tund la frizeria din colț, e săraci oamenii, nu merg la salon ca pizdili masculine.

Căcat în ploaie, tot frizer e și ăla de la salon, tot de 10 lei te tunde deși îți ia măcar 50 lei.

Plus, se tund și ca dracu de urât, bidinelele arată mai bine.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107