Daca pe SOVA l-am facut cretin, pe asta cum sa o FAK?

Nu credeam ca o sa apara un nou clovn in acest guvern de incapabili. M-am inselat amarnic.
Cretinul de Sova, era doar un arogant, nesimtit si cu foarte mult tupeu de cocalar bucurestean, asta de e acum ministereasa la finante o PROASTA CU CIUCURI il intrece cu BRIO.
 Da, aceasta noua FA, DOINA, Ioana Petrescu, e limitata rau frate. O frustrata, o ingamfata si o plina de ea de iti vine sa ii dai pumni in cap mai mai o vezi la stirile de la ora 5 zona IASI.

Auzi la ea, e nemultumita ca romanii o injura si fac glume pe seama ei, cica ea se sacrifica pentru patrie si neam si a intors spatele unui salariu de 100.000 de parai pentru neamul ei. BUHHHAAA fac dracu atac cerebral de atata ras. :)))))))))))

Pai bine FA, proasta pamantului dupa reprezentatiA de la Cotroceni, in care te-a facut presedintele Basescu de cacat pe tine si pe seful tau, little palagiatore, mai ai tupeu sa mai faci pe suparata. Pai in locul tau bagam capul in pamant si pana in America nu ma mai opream din mers, inot, zbor sau orice altceva numai sa uit de rusinea in care am intrat.
 Numai cand o vad ma apuca toti dracii, e ca o tantica de aia tot timpul afectata, prinsa la magazin fara 2 lei de paine ca i-a uitat acasa, atata fiind de aiurita si proasta e.
Ori e drogata tot timpul si e HIGH, ori asa a lasat-o mama natura, vesteda, sleampata si palita ca o frunza de castan care a stat 2 zile intr-o balta la marginea drumului.

ECONOMICA.NET a stat de vorbă cu ministrul Finanţelor într-un interviu în care Ioana Petrescu vorbeşte despre relaţia României cu FMI, rolul nostru decisiv în schimbarea atitudinii Europei faţă de cheltuielile de apărare, despre accize, Harvard, înjurăturile pe care le citeşte şi job-ul de 100.000 de dolari care o aşteaptă în State. Ministrul se apără, în premieră, de criticile care i-au fost aduse de când a preluat mandatul şi spune că singurul lucru care o deranjează este critica neconstructivă. *-sursa

De obicei filmuletul din articol e ceva funny cu actori celebrii, asta e mai tare ca ale. :)))
 
Evident e ca esti evident de PROASTA.
Sfatul meu fatuca draga: ”Ia matalutza Vaporasul catre SUA si dute in treaba ta, nu ne mai fute nervii aiurea.”

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107