Maica Plumbuita merge in Bulgarica

Pe zi ce trece acest guvern de incompetenti tine sa ne reaminteasca ce oameni prosti are in componenta. Totusi nu cred ca sunt prosti, prostii suntem noi ca ii toleram. Ei sunt doar niste sacali, niste vampiri care sub TOT,TOT ce misca in tara asta.
 Ei fac legi pentru ei si legi pentru FRAIERI, din pacate fraieri suntem noi.

Imbecila de Rovana Plumb, fosta doamna de la mediu, aia de se batea cu pumnul in piept ce buna e Taxa de Mediu, de Timbru sau cum dracul s-o mai chema acum, s-a gandit ca ea e ministereasa, nu pielea pulii aici in tara lu’ papura Monta si face ce vrea.
Sa gandit ca i se rupe de MEDIU,acum fiind ministrul Muncii i se falfaie de mediu, ea isi misca curul in Bulgaria si isi inmatriculeaza acolo ditamai Haudiul Q7, doar nu e FRAIERA sa plateste taxe aici in ROmanistan. Aici taxele e pentru prostime, prostimea care ii voteaza pe o coaja de paine mucegaita iar apoi e fututa ani in sir de aceasta clica nenorocita.

Iata ca este masina cu numere de bulgaria *-sursa

Sunt tare curios cat o intereseaza pe Tampita Plumb de alocatiile copiilor sau locurile de munca a parintilor acestora?
Asadar in cel mai prost guvern avem :
Premier plagiator si mincinos.
Ministrul Finantelor o tuta adormita, care nu stie pe ce lume traieste.
Precursorul ministrului Transportului un smenar care pare perfect pentru postul de viitor presedinte PSD.
Iar acum hop si Tampita Plumb, care ignora legea ei de capatai.

ESTE LOC SI DE MAI BINE, pararea mea. Oare are PSD vreun om cinstit in randurile lui???
Ori toti sunt HOTI sau ASISTATI SOCIAL??


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107