DacFest 2016

Un eveniment deosebit

Ca în fiecare an, Dacii și Romanii se întâlnesc la Măgura Uroiului, pentru a ne prezenta o fărâmă de istorie. O istorie fără de care noi nu am putea exista, trăi, muri pe această vatră strămoșească.

magura uroiului

Felicit ca de fiecare dată organizatorii pentru treaba minunată pe care o fac. Copiii sunt mereu fascinați, iar adulții sunt recunoscători pentru o lecție de istorie PURĂ și nealterată de modernism.

Afișul și programul evenimentului

magura uroiului

Anul trecut juniorul meu a fost super încântat. Atelierele de creație, veșmintele dacilor și romanilor, armele acestora i s-au părut coborâte din ecranul televizorului.

Chiar îmi spunea ”Uite aia, uite aia, le-am văzut la TV și sunt identice”. Anul acesta vom merge din nou.

Sper ca și în acest an numărul vizitatorilor/privitorilor să fie cât mai mare. Munca acestor ”daci și romani” trebuie răsplătită cu ropote de aplauze.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107