De ce cred ca Moise Guran e un bou???

Moise Guran – un parerolog de la TVR, atat si nimic mai mult

De cred ca Moise Guran e un bou?

Pentru ca a declarat ca marirea alocatie de la 42 lei la 84 lei, finanteaza alcoolismul in Romania.

Pai bine ba bou cu ciucuri, cum iti permiti sa jignesti in halul asta??
Dupa capul tau ala mare, toti parintii sunt alcoolisti??
Dupa prostia aia de rahat pe care il crezi creier, parintii fac copii doar sa le bea banii din alocatie??
Ma faci alcoolist te fac bou, asta e.

Esti tu un analist rezonabil, dar de data asta ai dat-o de gard rau tare.

** Acelea sunt statistici, cifre, poate importante, căci pot determina decizii, dar cât face o statistică, un grafic pe care eu ţi-l desenez la televizor, lângă o poză cu un copil murdar şi slab pentru că n-a mâncat săptămâna asta decât un corn pe zi, la şcoală, şi nişte corcoduşe furate?

Și asta în timp ce tac-su îşi toarnă ţuică de pufoaică-n cap la cârciuma din sat, pentru că lui deja i-a dat Ponta în toamnă, la alegeri, mărirea de alocaţie?**

** Vă întreb şi eu acum … vi se par toate astea mai înfiorătoare decât faptul că, pentru 40 de lei în plus pe lună, ai fi dispus să nu îţi pese despre cei aproape un milion de copii români ce trăiesc în sărăcie, fie pentru că părinţii lor nu muncesc, fie pentru că sunt alcoolici sau chiar au făcut copii doar pentru a-şi finanţa alcoolismul. ** *-sursa

Ai face bine sa nu mai intrebi si chiar sa iesi cu niste scuze publice, Domnule Guran la acest articol ai devenit ridicol daca nu chiar penibil.
 In articolul lui, comentarile sunt foarte spumoase si cred ca Moisica isi cam baga degetul in ochi ca a batut aiurea din gura.
Alocatia chiar asa marita e tot prea mica.Pentru un parinte care castiga cinstit un salariu minim pe economie, aceasta marire e doar praf in ochi, intr-un an preelectoral.

P.S. Domnule Guran, ia mataluta cu 10 alocatii un laptop la copilul tau, dar sa nu te aud ca te plangi.

Acelea sunt statistici, cifre, poate importante, căci pot determina decizii, dar cât face o statistică, un grafic pe care eu ţi-l desenez la televizor, lângă o poză cu un copil murdar şi slab pentru că n-a mâncat săptămâna asta decât un corn pe zi, la şcoală, şi nişte corcoduşe furate?
Și asta în timp ce tac-su îşi toarnă ţuică de pufoaică-n cap la cârciuma din sat, pentru că lui deja i-a dat Ponta în toamnă, la alegeri, mărirea de alocaţie?
– See more at:

2 comentarii la „De ce cred ca Moise Guran e un bou???”

  1. se mai intampla sa generalizeze , dar sa stii ca intr-un numar mare de cazuri se cam aplica previziunea. Eu astept sa vina vremea nasterii copiilor dupa posibilitatile reale de a fi crescuti educati in familie si mai ales dupa starea de sanatate mintala a parintilor ! pentru ca si aici sunt multe puncte de vedere si o generalizare dauneaza , sigur nu poti fi de acord cu mine decat daca aprofundam ….

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107