De ce nu DONEZ 2 Euro pentru NEPAL?

Ajuta si tu copiii din Nepal. Trimite acum un SMS la 8827 si doneaza 2 euro. Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom. 

Cine vrea sa o faca, BRAVO LUI, eu unul nu am sa fac asta.
DE CE?
Cred ca in Romania sunt multi altii care au nevoie de acesti bani.


Avem copii care cresc pe strazi, copii care mananca o coaja de paine o data pe zi. Copii care au uitat cand au facut ultima data baie sau cand au primit ultima haina curata.

Avem copii cu handicap care au nevoie de bani pentru diverse operatii. Avem parintii acestor copii care nu mai stiu la ce porti sa bata pentru a-si ajuta pruncii.

Avem batrani pe drumuri care dorm in canale pentru ca autoritatiile nu sunt in stare sa aiba grija de ei. Avem batrani singuri care au nevoie de ingrijire medicala la domiciliu. Dupa o viata de munca sfarsesc singuri si neputinciosi.

Avem scoli si gradinite care inca au WC-ul in spatele curtii. Scoli si gradinite reci si sinistre care stau sa cada pe copii.

Avem spitale insalubre, spitale fara personal medical, fara aparatura moderna.

Avem sportivi care nu isi permit participarea la diverse competitii datorita costurilor mari.

AVEM MULTE LIPSURI, trebuie sa ne rezolvam problemele noastre si apoi ……..

Nu e o avere 2euro, vreo 9lei, dar daca tot vrei sa faci o donatie, cauta pe cineva langa tine sunt sigur ca sti pe cineva care are mare nevoie.

Sunt banii tai fa ce vrei cu ei, cea ce am scris mai sus e strict parerea mea personala.
Doneaza, orice leu conteaza, dar fa-o cu cap. 😉

3 comentarii la „De ce nu DONEZ 2 Euro pentru NEPAL?”

  1. E greu sa alegi oe cineva dintrecei enumerati de tine sa.l ajuti. In zona mea saracia a devenit model de viata prin impreunarea definitiva cu cersetoria….. normal ar fi ca o persoana „ajutata” sa depuna si mai mult efort pentru ca acel ajutor chiar sa o ajute, dar la noi „ajutorul – ajutor asteapta”. Asta.i pererea mae !

    1. Da poate ai dreptate in unele cazuri, dar eu vorbesc in general. Dar avem spitale de copii care au nevoie de dotari, stii si tu ca se fac tot felul de campanii pentru asta.

  2. Pingback: ShoeBox2015

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107