De ce NU merg la referendum?

Mascaradă comunistă

De ce nu particip?

Nu vreau să fiu o marionetă a actualilor politruci psd-isto/comunisti, dintr-un singur motiv. Toată această tevatură e doar o deturnare a atenției de la adevăratele probleme ale țării și societății de astăzi.

NU avem drumuri/autostrăzi, NU avem spitale, NU avem educație, NU avem școli, NU avem creșee, NU avem de niciunele, dar facem referendum pentru ai interzice lui DAN să îl pupe pe SEBA.

O poză, o mie de cuvinte

Pentru că e mai ușor de transmis mesajul meu anti-referendum, am să folosesc niște poze destul de concludente, poze găsite în spațiul virtual.

Ajung aceste poze, mai am destule. Cred ca am să fac si articolul numarul doi pe acest subiect. Nu de alta, dar vreau să aflu și ce gândește lumea în jurul meu.

O seară frumoasă alături de cei dragi, oricare, oricine ar fi ei. Dacă vă fac fericiți, țineți-i aproape.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107