De Paste fi mai bun ;)

 SA NU UITAM SA FIM ALATURI DE CEI NEVOIASI

Daca vrei sa faci din aceasta lume un loc mai bun, trebuie sa te uiti in primul rand la tine insuti si sa te schimbi. Incepe cu persoana care se reflecta in oglinda – cu tine insuti!
 

Vine o zi cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor, cand se-mparte lumina pentru fiecare. Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele, Sarbatoarea Invierii Domnului haideti sa punem din nou mana de la mana si sa donam fiecare dintre noi cate putin ca sa putem darui si celor ce nu au ce pune pe masa de sarbatorile pascale. Dragii mei prieteni, sunt sigura ca ma veti ajuta din nou, asa cum o faceti de doi ani, prin donatiile voastre. 

Pentru cei care nu stiu inca, a venit momentul sa organizam strangerea de ajutoare pentru copiii si adultii neajutorati din Hunedoara. Este nevoie de haine, jucarii, rechizite scolare si mancare neperisabila (malai, ulei, conserve, etc), oua, cozonaci sau orice va prisoseste prin casa si altii ar putea folosi.
 

Si deoarece vin Sarbatorile de Paste noi ne vom intalni cu ei in Vinerea Mare, in data de 10.04.2015.
Va astept dragii mei prieteni sa ma contactati prin mesaj privat sau sa ma sunati la nr. de tel. 0727960763 sau 0749506512. Sunt sigura ca imi veti fi alaturi ca si anul trecut! Va rog confirmati prezenta doar daca aveti posibilitatea sa participati real si de asemenea.
 

Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va mangaie sufletele frumoase in fiecare zi a vietii voastre, ,prieteni dragi!
Ma bucur ca mai sunt oameni care se gandesc la binele aproapelui. Spor si bafta D-na Elena. 

Un pic de la tine, un pic de la mine, asta inseamna mai mult la cei care au nevoie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107