Piesa de sambata: Free JIJI ;)

GIGI BECALI E LIBER

Liber sa cante, liber sa danseze, liber sa ne iasa pe ochi la toate televiziunile si in PRIMUL rand e liber sa se bucure de averea ramasa si neconfiscata.
Ce greu sa fac milioanele de euroi, NU?
Dai un tun PAC,PAC….faci un pic de parnaie PAC,PAC…..scrii o carte de ???(habar nu are nici el) PAC,PAC si gata…..PAC,PAC esti liber.

Bineinteles lumea a sarbatorit in strada eliberarea HOTULUI Becali, doar in Romania se putea intampla asta. Nu cred ca ma insel daca spun ca sigur va castiga, zdrobitor, un nou mandat de parlamentar la anu, daca va candida.
 Romania alege la nesfarsit hoti si puscariasi. Problema apare dupa vot, atunci cand incep sa se planga. :)))

Asa Jijica, joaca si petrece, Romania te merita cu varf si indesat.

P.S. Bisinica, aia de canta, ori sta pe FB pe telefon, ori invata versurile din mers, dar la Jiji merge oricum, atat timp cat el e in mijlocul ringului si poate sa raga la microfon.
Mai curat si mai uscat cu asa un aparat. Aparat de justitie de tot cacatul. 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107