Deonto-idioții

Trei doamne și toți trei


Când ați fost voi ultima dată la Călan, via Hunedoara băi panarame centuriste care sunteți?

Dacă v-ați șterge căcatul de la ochi, știți smecma aia care vi se adună când vă curg ochii după bani „duamnei și cei a lui Jenică”, ați vedea cât sunteți de penibili și de ridicoli. Bineînțeles că vi se rupe că vă faceți de căcat, bani să iasă, alții oricum nu mai pupați de la depupați.

De buni ce sunteți ați ajuns mai jos ca ăia la la K-TV din vale, nu vă mai urmărea nimeni. Poate ăia doi lătrăi care încă îi mai „faceți de bani” și cam atât. Unul se vedea acum ceva timp mare patron de trust ”exclusivist”, acum e un biet nimeni care se filmează în hol la bună-sa cu telefonul, doar, doar o mai face bani de o țiglă pentru dărăpănătura de la țară. Iar ăllalt, iar visează la încă o dedicație de 10 miliarde de la Jenică, păcat că din pârnaie nu o poate trimite. Al treilea e victimă colaterală, trebuie să ducă și el o pită acasă.

„Toți doresc câte-o Mărgică

Dar pun botul la Jenică.

Este bună şi madam

Că le aruncă un salam.”

La cât sunt de penibili, la o următoare filmare cu telefonul, sigur o vor prezenta pe o „gălbeJITĂ” călare pe vreo vidanjă și pozând în Maica Leonora Salvatoarea de Tomate. Vor înjura internetul mincinos, că și-a permis să facă blat cu canalizare, pentru defăimarea viitorului fost primar de HD.

Le-aș da și numele acestor „linge blide”, dar sincer îmi scapă, nu îmi încarc memoria cu personaje nesemnificative și pasagere pe acest Pământ.

Iar când mai vorbiți despre mine, mai spălați-vă, se vede pătrunjelul lipit pe dinți. Da, da, chestia aia verde din zamă care e neam cu voi.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107