Domnul Trandafir de Hunedoara

Cel mai bun profesor

Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

stalinskaya

 

De ce paragraful de mai sus?

Cei de la Stalinskaya m-au provocat să vă scriu despre o persoană din viața mea care m-a marcat și care m-a făcut într-o oarecare măsură să fiu cel de acum.

Nistor Mircea – dirigintele din liceu

Dirigintele meu în timpul liceului a fost Profesorul de Fizica Nistor Mircea. Pot să zic cu mâna pe inima că mi-a fost cel mai drag cadru didactic din viața mea și am făcut ceva școală., vreo 15ani. ?
Avea un mod aparte de a atrage elevul lângă el, lângă școală și în special să te atragă spre ora de Fizică. Materie pe care în timpul școlii generale am urât-o tocmai din vina profesoarei care preda la clasa mea.

Așteptam cu drag orele de fizică, nu neapărat pentru materia predată ci pentru ce chestii ne mai povestea. Unele care doar atingeau puțin fizica, dar care ne captivau în așa fel încât doream să nu se termine ora NICIODATĂ.

Omul Nistor Mircea

Captivat, fermecat, cucerit, pasionat, dedicat în tot cea ce face.
Bun, binevoitor, amabil, ascultător în relația cu elevul ca persoana, nu neapărat ca învățăcel.
Vesel, mulțumit, bine dispus, plăcut agreabil nu știu să îl fi văzut de prea multe ori supărat, Se mai supăra pe noi când aveam multe absente, tot pentru bine nostru.

Felul lui de a fi m-a marcat. Pasiunea cu care își făcea el meseria, a fost pentru mine mereu un îndemn de a face la fel. Nu am reușit să mă ridic la nivelul său, dar tot timpul când mă gândesc la el prind putere să continui și să ridic ștacheta.

https://www.youtube.com/watch?v=-Z0Lqpc859Q

Voi fi mereu recunoscător pentru faptul că l-am cunoscut.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107