Unde a dispărut orășelul copiilor?

Crăciunul de ieri și de azi

Ieri

Două, trei luminițe în geamul instituțiilor statului și se amenaja în parcul Corvin, Orășelul Copiilor. Toată lumea era foarte încântată și copiii fericiți, până la urmă e o sărbătoare apreciată în special de ei.

Azi

Tevatură, lacrimi și suspine, tot hunedoreanul vrea beculețe la el pe strada, la el pe casa scării, la el la ușa, dar să le pune frate primăria.

Se vaită unii că e prea puțin, că e prea roșu, că de ce nu s-au pus mai devreme, așa prin august. Incredibil câtă lume proastă și spălată pe creier pentru un cacat de bulevard neîmpodobit.

Alooo, spitalul 9, o salvare să ia niște nebuni. I-aș trimite eu cu trenulețul lui avion, ăla de un miliard, dar e stricat de când l-a cumpărat.

Pentru că o poza e cât o mie de cuvinte, ia să vă arat niște poze pentru a tranșa odată pentru totdeauna subiectul care a încins atâtea minți în Hunedoara.

hunedoara 20162015 – 5 miliarde ornamente de iarnă, grădinițe cu saltele de 40 de ani și ca bonus 1Decembrie în gunoi.

 

 

 

 

hunedoara 2016

2016 – 4,5 miliarde, au apărut și saltele noi și Hunedoara e curată

hunedoara 2016

Germania 2016, nu face nimeni scandal pentru niște becuri, ba mai mult, sunt aprinse doar 2 ore pe seara. Nemții își împodobesc casele pe banii lor și își fac curățenie în jurul casei.

germania2016

art5

art6

Hunedoreanul preferă să își ascundă căcatul sub preș, dar să belească ochii la niște becuri. Dacă se poate măcar vreo 6luni pe an. Stând cu capul pe sus, nasul oricum îl au de mult pe sus, nu vede că orașul a ajuns vai mama lui.

Chiar nu pot să cred cu ce își umple hunedoreanul timpul, gargară de prost gust și …..și nimic.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107