Duminicala romaneasca: Lenesul

Ce faci duminica dupa masa de pranz?

Romanul duminica de obicei ia pranzul in familie. Asa s-a invata, pe vremea comunismului din lipsa alternativelor, iar acum din lipsa de finante.

In jurul mesei de pranz pe care are supa de pui cu galuste si pireul de cartofi cu pulpele de pui fierte in supa, se aduna toata familia. Mananca si povestesc ce au facut in ultima vreme, se plang ca maine e luni si iar e zi de munca si cam atat.

Dar ce face dupa?

Dupa, din aceleasi motive, lipsa alternative sau lipsa finante, se pun la televizor. Barbatii cauta un meci iar femeile o comedie romantica. Iar pentru sunt cu burta plina clar incep sa motaie, sa ii ia somnul, dar pentru ca nu ar dormi cauta ceva de rontait, sa se tina ocupati.

E, iacata cum arata ei in fotoliile din fata televizoarelor.

Hodina placuta. 🙂

2 comentarii la „Duminicala romaneasca: Lenesul”

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107