Duminicala romaneasca: Tepes

Urmarind viata politica a Romaniei din ultimele luni, vad ca tara asta a fost 25 de ani guvernata de niste sacali. Stiu asta de mult, dar in ultima vreme dinspre Parlament nu razbade decat miros de Jilava, Poarta Alba si alte astfel de centre de recreere.

Stau si ma intreb: ”Cine naiba mai conduce tara in perioada asta?” Ca de la ultimele alegeri doar dezbateri pe tema ridicarii Imunitati unora, atat. Aaaa stai ca gresesc, au mai facut un simulacru cand a fost socul cu Francul Elvetian, in rest, PAUZA TOTALA.

Dupa ce ca sunt multi sunt si inutili. Basca fac si o megapaguba. Chirii, deplasari, argati in subordine,birouri in teritoriu, birouri la Bucuresti. Noi am votat sa fie 300 si ei sunt aproape 600.
Fiind multi ai de unde sa iti cumperi vreo 2,3 la pret de 1. 🙁 🙁
Da,da sa ii calce DNA-ul si sa ii rupa. Dar sa le confiste averile, ca asa toti iasa curati de la parnaie si curati si banii la tescherea.

O sa ajungem toti la sapa de lemn si o sa stam la cort daca nu se potolesc astia din furat. Nenorocitii astia ar fura-o si pe ma-sa, ordinarii dracu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107