HUNEDOARA SAHARIANA

HUNEDOARA – SALAM ALEIKUM , daca tot e la moda cu turca la TV. :))))

La Hunedoara a nins in preajma sarbatorilor de iarna. Atunci primaria plus firma de dezapezit au fost destul de promti(destul prin faptul ca au intervenit dupa vreo 2zile).Mai cu tractorul, mai cu camionul cu nisip, au facut ce au putut si au rezolvat cat de cat problemele.

Ca nisipul a fost nisip sau pamant asta nu mai conteaza, ce e de cacat e faptul ca de atunci orasul a ramas sub asediul prafului.Treci cu masina prin oras, prin orice cartier e la fel si esti injurat de soferii din spatele tau. DE CE??Dupa tine potopu sau mai bine zis FURTUNA, furtuna de nisip. Am ajuns sa starnim invidia bulgarilor de la Nisipurile de aur, asa fin e nisipul pe Plaja de la Hunedoara. Cea mai lunga plaja urbana din LUME. 😢😳😖
 Pacat de milioane de euro folosite anul trecut la asfaltari, orasul arata ca o comuna din Baragan in timpul verilor secetoase.

RUSINE AUTORITATILOR LOCALE

Autoritati care mai au si tupeul sa ne ceara banii de impozite mai repede, ca sa faca ei bugetul pe 2015. Vorba aia, sa stie ce fel de ciolan au anul asta, de purcel sau de vaca?
Dao in masa de treaba, daca un oras de liga a V-a ca Hunedoara nu il puteti tine curat, ce pretentii sa avem de la capitala. Orasele de provincie ca Hunedoara trebuie sa fie farmacie.

Acum ca praful si nisipul nu e in totalitate de la dezapezire,pentru asta nu bag mana in foc. O putea fi si de la faptul ca in zona Chizid-Hasdat s-au facut lucrari la reteaua de canalizare, incepute toamna spre iarna. Lucrari neterminate cu strazi lasate neasfaltate de unde se poate aduce pe roti noroi, pamant…..nisip. Posibil sa fie praf si de aici.
Sau poate de la camioanele care cara zgura de pe halta vesnic scormonita????
Pana la urma nici nu conteaza de unde a venit acesta plaja mirifica, ea trebuie sa dispara si asta REPEDE.
Plus Hunedoara e plina de asistati social care ar putea fi pusi la treaba. Vina nu e in totalitate a lor, Hunedoara duce lipsa de locuri de munca de vreo 20 de ani, ca de aer. Praf, viroze…. sula aer. 🙁

1

Nici nu zici ca nu a fost filmat serialul ”Las Fierbinti” pe ulitele prafuite ale Hunedoarei. 🙁
In curand am sa fiu nevoit sa imi cumpar un sistem de navigatie, sa il instalez pe camila. Am un prieten in Maroc si imi trimite o camila, dar camila nu e invatata prin oras si o sa am nevoie sa nu ma ratacesc. :))))))))))


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107