Laptele, cornul si cu marul

Titlu parca e dintr-o fabula de Vasile Alecsandri.

Fabula este o scurtă povestire alegorică, care aparține genului epic, de obicei în versuri, în care autorul, personificând animalele, plantele, fenomenele naturii și lucrurile; satirizează anumite naravuri, deprinderi, mentalități sau greșeli cu scopul de a le îndrepta. Ea are următoarea structură: povestirea propriu-zisă și morală. Figura de stil folosită de obicei este personificarea.Fabula are 2 caractere:caracter satiric și caracter moralizator.

 Aia fac si eu astazi, satirizez cele trei personaje din titlu. :))

La inceputul acestui program social copii au primit doar Lapte si corn. Incepand cu 2009 copii au primit si un mar. *-sursa
Mai degraba un marut, merisor un fel de corcodusa mai mare. Atat e de mic. Pe langa faptul ca e mic, uneori e si stricat.

Poate asa e copilul meu mai ghinionist. Dar cineva mi-a pus ca e posibil ca marul sa fi fost pentru mine, sa mai tac dracu din gura. :)))))))) Funny gluma. 😉

 Corn mucegait am primit anul trecut. De lapte stricat nu am avut parte si nici nu imi doresc.Copilul meu nu duce lipsa de nimic si nu are nevoie de aceste produse, eu i-am spus sa nu le mai ia, dar copilul tot copil, le ia.
 Ce e mai trist, e faptul ca sunt multi copii necajiti care de abia asteapta lucrurile astea.
Si atunci daca tot le da, statul,primaria,scoala, nu se poate face o verificare mai amanuntita la primire??
 O fi greu, dar daca nu se poate sa se renunte la ele si sa creasca Alocatiile Copiilor. Ne facem de ras cu valoarea de 9 Euro a acesteia.

Ce e de bagat la cap la acest program e faptul ca autoritatile isi pot rasplati firmele „prietene” cu astfel de contracte. Asta ca sa stiti.
 Mi s-a transmis ca as avea ceva cu directorii scolii unde invata copilul meu. Ii anunt ca NU, dar daca actiunile lor sau lipsa acestora poate dauna copilului meu, atunci clar DA.

Poate nu au aflat, dar viitorul acestui oras sta in bunastarea copiilor nostrii, nu a POPILOR sau a MAIDANEZILOR. #numazic


Nu sunt primul si din pacate nici ultimul care vrea sa traga un semnal de alarma, totusi un pic de atentie ca doar nu le cerem sa taie vreo bomba nucleara.
Vorbeam cu cineva zilele trecute si imi spunea ca degeaba bat din gura daca nu fac si o sesizare. Adica cum vine asta???
Au ajuns sa isi faca treaba(datoria) doar daca sunt sesizati????


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107