Ghita Ciobanul si Ponta vedeta TV

Ultimul erou contemporan, Ghita Ciobanul, a realizat pe pielea lui ce inseamna sa stai alaturi de Victor Ponta. Compania de telefonie, a carui imagine a fost timp de cateva luni, a reziliat contractul cu Ghita din cauza reactiilor ostile venite din partea internautilor. Pacat, parea un tip de treaba.
Acestia au fost foarte suparati pentru ca ciobanelul s-a politizat. Acesta a aparut pe rand in poze cu Victor Ponta si familia, care ar fi facut o vizita la stana pentru ca un plod al premierului ar fi fost prieten pe Facebook cu Ghita.

Cum guvernul condus de Victoras e cel mai penal si incompetent din istoria Romaniei, si pentru ca acest guvern conduce tara de la TV, si alti ministri s-au gandit sa se traga in chip cu „eroul Ghita”, deh, da bine la prosti sa te pozezi cu toti ciobanii. 

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Banicioiu, si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, s-au pozat si ei cu ciobanul Ghita, ei sunt ceilalti ministri care s-au fotografiat alaturi de Ghita, nu de alta, dar se pare ca poporului ii place sa aiba cate un cioban pe aproape, mai ales ca celalalt Ghita (Gigi) e in „vacanta fortata„.
Dupa ce a simtit Ciobanul Ghita ca a avut de pierdut de pe urma politizarii sale, saracul a incercat sa se scuze asa cum a stiut el, cam ca la stana si a transmis un mesaj pentru popor:
„Dragi prieteni, cei care sunteti supărati pe mine, eu nu fac politică, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, d-apoi cu oamenii. Îmi pare rău că sunteţi necăjiţi pe mine, vă aştept pe toţi la Jina!”, a scris Ghita pe Facebook.
Pentru acest mesaj autentic si din toata inima lui, eu il iert ca s-a asociat cu cei trei pacalici care in loc sa guverneze stau cu capul toata ziua in TV, servindu-le paine si circ celor care-i pupa in fund, painea fiind tot mai putina si circul tot mai mare.
Asadar, „dragi” politicieni, pentru omul de rand sunteti doar niste OI intr-o fotografie, ceea ce e pacat e ca voi va credeti altceva si faptul ca inca sint cretini care va cred balivernele.
Sfatul meu, draga ciobanas, este sa iti vezi de oile tale si sa mai pui si bata pe unii care iti bat la poarta, oamenii sunt rai, grija mare!
https://youtube.googleapis.com/v/AnLDY87mW_g&source=uds
  
 Era bine langa blonduta, acum…

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107