Jocurile Olimpice de iarna 2014, un nou esec romanesc

In ultima saptamana, toata lumea care vorbea despre Jocurile Olimpice de la Soci, Rusia, vorbea doar de faptul ca Romania s-a facut de ras acolo.
Cum asta?
Pai cica li s-a rupt sania baietilor de la echipajul de dublu sanie, si ca nu ar fi avut alta de schimb. Nefiind informat de subiect si stiind, ca noi toti, ca sportul in Romania se face din pasiune, investitiile lipsind cu desavarsire, am pus botul. Am pus botul si m-am apucat de injurat: federatii, comitete si alte organizati care mai mult consuma bani decat ii investesc.
In intarirea afirmatiilor, unii au prezentat inca un aspect tragi-comic, cica ar fi primit o sanie LA MANA A DOUA de la niste sportivi din alta tara. Baieti saritori, care s-au gandit sa ajute.
In continuarea acestui scenariu, organizatorii, nepermitindu-le sa participe cu o astfel de sanie SECOND, au descalificat echipajul. Corul celor care injurau a crescut cu o persoana: eu. Asta pana astazi, cand am citit o stire pe un site de sport, stire care lumina misterul saniei rupte: sania in cauza intr-adevar s-a rupt, dar baietii nostri au avut una de rezerva. 
Adevaratul motiv al descalificarii l-au reprezentat noile reglementari ale organizatorilor, care specifica faptul ca un sportiv care greseste de doua ori in acelasi loc este dscalificat. Toate acestea din cauza sportivului georgian Nodar Kumaritashvil, care a incetat din viata dupa un accident care a avut loc la un antrenament la editia trecuta a Jocurilor Olimpice.
Sunt de acord ca avem o baza sportiva precara la toate disciplinele si ca factorii implicati, de la autoritatile locale la cele centrale, ignora SPORTUL si TINERETUL in general, dar sa murdaresti in asa hal niste sportivi e prea mult. Parerea mea.
Asadar, ca si in multe alte cazuri, romanul se pricepe la toate, cand e vorba de simple povesti si bagat de vina sau aruncat cu piatra.
https://youtube.googleapis.com/v/s2Wqaaav_jw&source=uds
  Romanul face haz de necaz tot timpul, dar eu m-am saturat de toti si toate.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107