Golan până la final

mihai leu

Scheleții lui Viorel

Încep să se deschidă dulapurile cu scheleți.

Nici nu s-a uscat cerneala pe „concedierea lui vio”(a fost concediat de hunedoreni la data de 5 iunie, dar a mai făcut niște contestații pentru a mai pune o piatră de gât orașului), că au și apărut primele căcaturi făcute de fostul principe de mâna stângă Vuie Miorel.

  1. A semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul său de suflet, Arionala Obsesivă. Așa să fie sigur că îngroapă HUNEDOARA de tot, un fel de „După mine potopul”. Potopul a venit peste peștișenii care puteau avea canalizare și drumuri cu banii cheltuiți cu acest proiect fantasmagoric.

Într-adevăr zona Teatru are nevoie de o reabilitate, dar în niciun caz de o zona pietonală.

Ce să vezi acolo?

E, cum ce să vezi? Nu e nimic de văzut, dar e bine să le crești un pic valoarea unor terenuri, nu? Firma COMSER, la care Viorel Arion e acționar, are o clădire acolo, Ovidiu Crișan și Vasile Mureșan, foști sau actuali consilieri au spații în zonă „Arionalei”.

2. A făcut el pe dracul în patru și a prelungit mandatul de „city manager”, este ca sună pompos, lui Michael Loewe.

Cine e Michael Loewe?

Michael Loewe = Mihai Leu

mihai leu

Este ca ne-a umplut de investitori? :))))

falca

Este că a făcut tot ce a putut pentru a ține Raliul Hunedoarei la Arad???

Mandatul unui administrator public/city manager este de 4 ani și trebuia să expire odată cu plecarea de pe tron a lui Vuie Miorel. Dar pentru că nu știe să piardă și pentru că e cel mai mare OFTICOS din lume, a făcut tot feluri de căcaturi până în ultimul minut de mandat. Asta e, a fost și rămâne un OM MIC.

Eee, ieri, la ceremonia de investire a noii administrații, era mic și negru. Chiar m-a întrebat un prieten, de ce e așa negru, i-am răspuns că este loc și de mai negru când vine CURTEA DE CONTURI.

Dacă actualul primar nu face un AUDIT, în primărie și în direcțiile subordonate ei, atunci are viață grea și probabil o să i se spargă în cap toate neregulile ultimilor 4 ani.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107