BECKS – prosteală germană

concurs becks

Uite codul, nu e premiul


O bere de duzină germană, era printre preferatele mele, era, acum ADIO, am și altele, are un pseudo-concurs vara această. În interiorul capacului găsești un cod și îl introduci le ei pe site. Orice cod = 1 punct. Cu punctele colectate poți face „cumpărături”. Faci pe dracu, zilnic STOCUL E EPUIZAT, așa scrie pe site, dar „stocul se reface” în fiecare zi de luni, așa pe la prânz, nu se specifică ora, tocmai pentru a avea alibiu la țeapa pe care o dau.

concurs becks

Ieri la ora 12, e oră de prânz? Cred că e, am intrat pe site să folosesc punctele acumulate, surpriză stocul încă nu era refăcut. Nu-i bai, zic, poate la ei prânzul e la ora 13? Revin la ora 13, tot stoc ZERO. Până mă tot gândeam eu ce dracu înseamnă PRÂNZ  la nemțălăi, dau un refresh la 13.02. Ce să vezi, surpriză?

STOCUL REFĂCUT E DEJA EPUIZAT, DA FRĂȚICĂ, EPUIZAT!!!!!!

WTF????????

Epuizat la toate produsele, fie ele tricouri, borsete, pături de plajă sau baterii externe.

Dă-l mă în mă-sa concurs, cât de jenat să faci astfel de CĂCATURI???? Doar să prostești lumea să îți cumpere PRESUPUSA  ta BERE GERMANĂ.

O fi berea germană, dar concursul e marcă ROMÂNEASCĂ/ ȚEAPĂ BALCANICO-ROMÂNEASCĂ.

Păi băi NIMENILOR, dacă știi că ai doar câte un produs pe săptămână, crește valoare lor(câte puncte costă) și nu mai da speranță/prosteală la român. Românul nu uită când e prostit și se pișă pe campaniile tale și nici nu îți mai cumpără produsele. Piața de bere în România este destul de largă și găsește el altă bere să bea.

Voi să fiți sănătoși, că boala vine. Parcă așa sună o vorbă din popor.

 

2 comentarii la „BECKS – prosteală germană”

 1. Salutare!

  Ne bucură faptul că vă doriți premiile puse la dispoziție și aveți firi competitive.
  Pentru a înțelege complexitatea mecanismului, în această campanie promoțională oferim 2852 de premii pe toată durata campaniei, iar săptămânal ele sunt împărțite pentru fiecare categorie în parte.
  (În anexa din Regulament găsești împărțirea premiilor pe fiecare săptămână.)

  Viteza de reacție este importantă în cumpărarea premiilor puse la dispoziție săptămânal, mai ales că sunt câteva mii de utilizatori care comandă premiile în același timp, iar comenzile din shop sunt înregistrate pe principiul „primul venit, primul servit” (conform Regulament).

  Ne bucură dorința voastră pentru premii, indiferent dacă sunt accesorii de festival sau chiar bilete/ abonamente. În funcție de cererea voastră din acest an, vom încerca să ne suplimentam stocurile pentru noile concursuri organizate. Pentru a face sa fie #bine. 🙂

  Sperăm ca acest concurs să aducă bucurii în rândul fanilor Beck’s și al celor care iubesc festivalurile.

  Regulamentul campaniei vă stă la dispoziție pentru mai multe informații:

  Suntem aici pentru lămuriri suplimentare.

  Cu drag,
  Echipa Beck’s

  1. Vă mulțumesc pentru răspuns, dar după a doua săptămână de PIERDUT TIMPUL pe site-ul becks, am renunțat la produsele dumneavoastră. Așadar, nu mă mai interesează viitoarele promoții/concursuri. P.S. Poate era mai simplu să oferiți premiile direct sub capac, țigăneala de anul acesta mi-a lăsat un gust amar și nu e de la bere.

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107