Groapa de GUNOI a Europei :(

Parca si la noi la „mall” am vazut salam ca asta. Dar se pare ca ori s-a vandut tot, ceea ce nu cred, ori baietii „s-au insemnat” ca e ceva in neregula si l-au retras. Pe langa faptul ca viata e tot mai grea si tot mai scumpa, mai avem si bafta de a fi pacaliti, inselati si jecmaniti de acesti vampiri fara scrupule.

Nenorocitii  nu se gandesc decat la profit, nu ii intereseaza de unde provine marfa, de calitatea ei sau ce se poate intampla daca un copil sau un bunic cumpara rahaturile lor expirate. Profitul sa fie maxim, ca restul nu conteaza.

Trist este ca astfel de practici occidentale (se pare ca nu importam nimic bun, doar mizerii) sunt tot mai des folosite de retailerii fara scrupule.

Acest lucru duce in primul rand la falimentarea productiei autohtone, faliment care la randul lui duce la somaj si, inevitabil, la o mai mare dependenta de importuri.

Incercati sa mergeti prima data la cumparaturi la ABC-ul de la coltul blocului, acolo sigur deja le cunoasteti pe vanzatoare si ele pe voi, si 100% daca sunteti un pic vigilent nu o sa fiti inselati.

Daca veti cumpara de acolo, sigur o sa cumparati una-alta si de la producatorii  locali. Acei mici producatori, la care lucreaza hunedoreni, nu isi permit sa faca magarii ca marii retaileri. Afacerea lor poate prospera daca noi vom cumpara produsele lor si astfel ei putand angaja noi hunedoreni.

De ceva timp am descoperit Magazinele ProHD. Gasesc acolo doar produse locale. De la oua Avis la apa minerala AquaSara, de la faina Boromir la ceaiuri Fares.

Daca statul s-a ocupat doar de distrugerea economiei judetului, noi putem ajuta la ridicarea lui prin sprijinirea celor care au mai ramas si care continua sa produca la noi in judet. Nu trebuie decat sa cumparam cele necesare casei de la ei.

De ce sa prospere importatorii si samsarii, in detrimentul producatorului local?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107