MIC vs mare?

In ultimul timp, am inceput sa prefer minimarketurile din oras in detrimentul supermarketului Kaufland. Motivele pleaca de la faptul ca de multe ori cam toate produsele sunt mai scumpe la Kaufland, pana la faptul ca parca toti angajatii de acolo sunt niste roboti care au uitat sa zambeasca. Ii inteleg ca sunt reci, ei fiind tot tipul suprasolicitati de numarul mare de clienti, dar am auzit o chestie care m-a socat.

Cica ar fi, saracii, monitorizati si cronometrati de sefi pentru a verifica cate produse scaneaza pe minut. BA, ESTI NEBUN???

Au ajuns angajatii de la case ca negrii la bumbac, atunci cum sa imi zambeasca si sa fie si amabili?
Cei de la Kaufland au o politica interna: cica daca stai la rand la casa mai mult de 5 minute iti dau un voucher de 5 lei de cumparaturi, asta fiind modul lor de a-si cere scuze pentru faptul ca ai pierdut timpul la ei in magazin. Ei, de aici si CRONOMETRAREA angajatului de la casa.
Acum, revenind la cei, mici,cei de la Penny, pe langa faptul ca mai si zambesc, de ceva timp sunt tot aceiasi angajati, nu ca la Kaufland, unde saptamanal apar fete noi. Ma duc la Penny, nu ma impiedic printre rafturi de toate babele iesite la mall (da, multi se duc la Kaufland ca la mall), gasesc produsele la oferta chiar si dupa 4, 5 zile, ofertele sunt reale si produsul la oferta chiar e mai ieftin ca de obicei.
Plus ca la promotiile desfasurate pe parcursul a mai multe saptamani, cele la care primesti timbre, asa le zic eu, dupa colectarea unui anumit numar poti primi un anumit produs, produs GRATIS, lucru pe care nu il pot spune despre Kaufland, care dupa adunarea acelor timbre iti vinde produsul (vezi promotia Dormeo), cica reducere de 50%, dar de fapt e la acelasi pret pe care l-ai plati in alta parte.
Ieri am fost la Penny si am avut nevoie de o informatie referitoare la un post de lucrator la ei in companie, nu, nu imi caut de lucru, ci e pentru un prieten, si am intrebat-o pe o doamna super draguta ce trebuie sa fac si alte informatii necesare.
 Pe langa faptul ca m-a informat cu lux de amanunte, s-a oferit si sa imi indrume prietenul unde si la cine sa duca CV-ul. La Kaufland, daca nu ceri detalii la biroul de informatii, indiferent de natura doleantei tale, nu ai sa afli niciodata cea ce te intereseaza, toti spunand ca nu stiu, „vorbiti cu seful, sefa sau mai stiu eu cine” si disparind din raza ta vizuala.
Recunosc, sunt multe produsele pe care nu le gasesc la Penny si ma vad nevoit sa le caut la Kaufland, dar pana sa ajung acolo, mai fac vreo doua opriri si la celelalte minimarketuri din oras, Profi si Lidl.

 Asa e in Romania, daca nu ai concurenta reala, faci ce vrei. 🙁


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107