Preocupare de Parlamentar Roman

Azi chiar m-am gandit daca sa scriu sau nu. Pare a nu se intampla ceva care sa imi starneasca interesul, mai ales ca am asa un mare OF, cand e vorba de asa-zisul partid al SECURISTULUI FELIX. Un partid de cacat care de ceva vreme tot intra in parlament pe usa femeii de serviciu, cu tot felul de aliante si cumetrii cu de-alde PNL acum, PSD inainte, si acum iarasi in pat cu bulangiii de la PSD. Pragul pentru a intra in parlament fiind de 5%, ei nici in visele lor cele mai erotice neavand vreo sansa sa obtina un asemenea scor, s-au lipit ca LIPITOAREA cea scarboasa de cate un prost dispus sa ii care.

Revenind la titlu, am citit astazi in presa despre o parasuta expirata, aceea profesoara obosita, care facea greva foamei si se dadea de ceasul morti acum ceva vreme. Nu imi place sa vad astfel de lichele care s-au gasit sa deschida gura ca sa militeze pentru ceva pana s-au vazut cu sacii in caruta, si anume sa se capatuiasca cu un post caldut de senator in parlamentul Romaniei pe statele de plata a Varanului Felix Voiculescu.

Aceasta specie de politicieni romani este un produs al sistemului securisto-comunist care crede ca a ajuns in parlament pentru a-si satisface nevoile personale cu orice scop si in orice conditii.

Doamna senator PC s-a ofuscat si s-a facut de cacao, intreband si vociferand la faptul ca nu ii mai convine locul si scaunul din parlamentului Romaniei, find nemultumita de colegii ei, acestia fiind de la alte partide.

Acesti colegi parlamentari erau de la PDL si UDMR, si sarmana prostana nu are cu cine barfi si sta la o sueta personala, ei fiind din opozitie.

Prostul, daca nu-i fudul, parca nu e prost destul, specimenul a continuat sa latre si dupa ce toti colegii ei radeau cu gura pana la urechi, a continuat sa isi sustina punctul de vedere, in aceasta problema spinoasa a Romaniei. Rau e sa fii prost si sa semnalizezi!

Cum naiba sa votezi si sa susti in parlament astfel de cretini?

PC face parte din coalitia de guvernamant din acest moment, acest partid de expirati, baga fitile in debarcarea PNL-ului si li se accepta prezenta la ciolanul statului doar prin faptul ca Varanul Felix stie multe despre cam toate, deh, omul are un trecut sportiv si activ in ale informatiilor.

Grija mare, cei care voteaza anul asta la europarlametare, ce fel de oameni vor trimite la Bruxelles.

https://youtube.googleapis.com/v/HZ61Qsz2cpQ&source=uds

  Nu fac astia un concert pirotehnic langa Uzina unde muncesc parlamentarii nostri???


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107