Hunedoara, vaca de muls a firmei de curatenie

Un miliard la 10 zile

Cam atat incaseaza firma de curatenie de la bugetul primariei Hunedoara. E mult sau putin? Vedem cu totii cat de ”curat” e orasul.

Da stiu, unii or sa sara de cur in sus si-or sa zica: ”Bre, oamenii sunt necivilizati”, adevarat, avem si din astia. Baiul e altul:

Face, nu face, cine sta sa verifice activitatea acestei firme?

Atat timp cat responsabila cu treaba asta din primarie se plimba intr-o masina a aceleiasi firme, e mai greu de verificat. Chipurile ”sponsorizare”.

Cam cat de obiectiva sa fie verificarea? Nimeni nu poate sti concret, nu din povesti ”de pe surse”.

Joia trecuta a plouat timp de vreo doua ore, destul de tare. Lucru foarte bun, mai ales ca fusesera niste zile toride de vara si au fost groaznice. Ce mi-a fost dat sa vad prin oras asa cam la doua, maxim trei ore dupa ploaie?

Doua, nu una, doua cisterne. Una uda panselutele, iar alta uda strazile. Repet, la 2-3 ore dupa ploaie. Ploaie care a fost, cum zicea bunica mea: ”Curata si de lunga durata”!

Nu cred ca asa s-a nimerit, sa se odihneasca in sensul giratoriu la umbra panselutelor. Poate nici macar nu udau, dar prezenta acolo sigur se factureaza. 😉

Plimbare de seara, un pic de ”picurare”, pana au vazut ca sunt filmati, apoi au dat drumul la apa.

Cam asa se fac banii la ”firmele prospere” via Primaria Hunedoara.

4 comentarii la „Hunedoara, vaca de muls a firmei de curatenie”

  1. Da am vazut si in parc la Rusca se udau copaceii pe ploaie. Imi venea sa ii dau domnului o umbrela…

  2. Hehe, ca parca in bucuresti nu. tot asa i-am vazut, la o ora dupa ploaie, iesisera si ei sa ude iarba si pomisorii

    1. Nu contest, dar la saracia de aici aproape 3milioane de euro pe an pentru un oras MURDAR………

Comentariile sunt închise.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107