LIGA la Mititica???

Dupa ziua de 4 martie 2014, Liga Profesionista de Fotbal din Romania isi schimba numele si sediul. De azi se numeste LIGA la’ Mititica, cu sediul la Jilava sau alt stabiliment de acest fel.

Acum, cat de corecte sunt sentintele si anii diferiti de puscarie, asta nu mai conteaza, dar cred ca trebuia un astfel de moment zero pentru a reforma fenomenul fotbalistic romanesc, fenomen care din cauza unor astfel de borfasi e la pamant.

Liga I este o umbra a ceea ce ar trebui sa fie o liga de fotbal puternica, echipa nationala e vai mama ei, antrenorul nationalei e un barbugiu expirat, centrele de juniori sunt distruse sau de mult inexistente.

Nu m-as mira sa apara un cor de plangareti, care sa se apuce de bocit in stanga si in dreapta pentru saracii HOTI, cate au facut ei pentru fotbalul romanesc.

Nu, fratilor, ei au jefuit fotbalul, au bagat banii in buzunarele lor si au adus sportul nostru preferat in rahatul in care se afla.

Cum naiba sa plagi dupa un agarici ca Meme Stoica sau dupa niste golani ca Becali???

Unii dintre ei s-au asteptat la o sentinta cu executare si si-au schimbat domiciliile de la Bucuresti la Constanta, nu de alta, dar pentru a fi mai aproape de alt hot al fotbalului romanesc, alt Becali, si de a fi in formatie completa pentru un pokeras sau un remy pe tabla.

 Ce liniste va fi la TV fara ei, poate o sa se comenteze fotbal, nu CANCAN.
Jilava asteapta inca doi baietii, unul de la FRF si unul de la LPF.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/calinbob/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107